saçmalama o kadar da değil single playerde 12 fps hiç normal değilgayet normal 5090ti geçmen gerekiyor
en yüksekte oynuyorum ama sistem buna elverişli ayıca düşüğe çekince de fps kaybıoluyorAlıntıyı görüntüle
Hangi ayarlarda oynuyorsun ölçekleme yüzde kaç
öyle yapıcam reisim az bekleticem seni şimdi ekran kartı ve anakartı tekrardan güncelliyorumValla hocam o zaman benim bir arternatifim kalmadı denicek. :/ Belki oyun içi ayarlarda sıkıntı vardır dicem fps limiti falan. Msi afterburner indirip oyun içindeki kullanım değerlerinide atabilir misin? Belki kullanmıyordur falan.
Tamamdır hocam kolay gelsin.en yüksekte oynuyorum ama sistem buna elverişli ayıca düşüğe çekince de fps kaybıoluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
öyle yapıcam reisim az bekleticem seni şimdi ekran kartı ve anakartı tekrardan güncelliyorum
en yüksekte oynuyorum ama sistem buna elverişli ayıca düşüğe çekince de fps kaybıoluyor
öyle yapıcam reisim az bekleticem seni şimdi ekran kartı ve anakartı tekrardan güncelliyorum
Ekran kartı kullanımı %3???Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
CS DE BİLE BU FPS ŞAKA MI HA
Guncellediniz mi driverları?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekran kartını güncelledim tekrar silip yükleyim mi onun dışında diğer driect fln onları nerden indireceğimi bilmiyorum driverboster indirdim zararlıymış geri sildimEkran kartı kullanımı %3???
Guncellediniz mi driverları?
OGL yazan yerde DX11-12 falan yazması gerekmiyor mu Ogl open gl oluyor sanırım zaten dikkat edersen işlemcin de 96 dereceMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
macun mu sürmedin intelin stok fanını mı taktın üfleyerek mi soğutuyon o sıcaklık ne throttle yemişsin büyük ihtimalMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam siz en iyisi format attın. Baştan her şeyin driverını geri yükleyin. Temiz bir kurulum yapın. Yukardaki arkadaşımız dx11-12 olması lazım demiş o da yok. Formatlayıp onuda yükleyin.ekran kartını güncelledim tekrar silip yükleyim mi onun dışında diğer driect fln onları nerden indireceğimi bilmiyorum driverboster indirdim zararlıymış geri sildim
yapalım yapmasına bide bu afterburner neden 60 fpsde sabit kaldıHocam siz en iyisi format attın. Baştan her şeyin driverını geri yükleyin. Temiz bir kurulum yapın. Yukardaki arkadaşımız dx11-12 olması lazım demiş o da yok. Formatlayıp onuda yükleyin.
Belki sınırlama falan vardır hocam. Msi afterburneri tam bilmiyorum maalesef.yapalım yapmasına bide bu afterburner neden 60 fpsde sabit kaldı
sürdüm soğutucusuda varmacun mu sürmedin intelin stok fanını mı taktın üfleyerek mi soğutuyon o sıcaklık ne throttle yemişsin büyük ihtimal
az daha ısınsa eriyecek la akacak anakarttan