Neler Yeni

beyler 8.sınıfa geçtim kitap önerisi

LURKER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Yiğit Erbabı
lgs için kitap önerisi bekliyorum tudem gibi değilde böyle ortalama ve ortalama üstü kitaplar istiyorum ortalamam 93+

ismai1kd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
İsmail Yaltırık
Nartest
Mozaik
Okyanus
bunlar güzel yayınlar denemelerini almanı tavsiye ederim

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
lgs için kitap önerisi bekliyorum tudem gibi değilde böyle ortalama ve ortalama üstü kitaplar istiyorum ortalamam 93+
Emin ol kitaba ihtiyacın olmuyacak lgs deki puanınla bir yere yerleşmek zor yüksek puan olmadımı

uydu3

80+ Silver
Aga bak yeni lgsye girdim okyanus master vardı hocalar dediki bukadar zor olmaz çözmeyin okadar zor çıktı kimse beklemiyordu git en zorlarını çöz okyanus master gibi

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Ortalamanın 93 olmasının hiçbir önemi yok yeni nesil soruları çözebilmek için en kolaydan en zora çıkmalısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga bak yeni lgsye girdim okyanus master vardı hocalar dediki bukadar zor olmaz çözmeyin okadar zor çıktı kimse beklemiyordu git en zorlarını çöz okyanus master gibi
Oldu senenin başından okyanus master çözsün aklın alıyor mu senin

uydu3

80+ Silver

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Emin ol kitaba ihtiyacın olmuyacak lgs deki puanınla bir yere yerleşmek zor yüksek puan olmadımı
Ne alaka ya?
Benim derslerim hep kötüydü ama zaten bir şey olmayacak diyip bırakmadım test çözdüm çok çözmesem de güzel bir MTAL okulun Teknik kısmına girdim.
İnsanların motivesini düşürüp moralini bozma lütfen.
Çok boş bir cevap.

LGS için kitap okumak şart.
Hocalar boşuna demiyor 8. Sınıftaki öğrencilere, bol bol kitap okuyun diye.
Ben 10. Sınıfa geçtim ve LGS zamanında kitap okumadığım için çok zorlandım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne alaka ya?
Benim derslerim hep kötüydü ama zaten bir şey olmayacak diyip bırakmadım test çözdüm çok çözmesem de güzel bir MTAL okulun Teknik kısmına girdim.
İnsanların motivesini düşürüp moralini bozma lütfen.
Çok boş bir cevap.
Katılıyorum

uydu3

80+ Silver
Sadece moralinin bozulup vazgeçmesini sağlar dediğin yöntem.
Moralini bozacak bir şey yokki başta herkes zorlanır bunu bilecek zaten gerçekler bu sorular okadar zor çıkıyor

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İlk koray avcı gibi kolay bir yayından al sonra alışınca okyanus master, nitelik süper, palme enerji denemelerini öneririm. 2019'da en iyileri bunlardı. Nartest çözmene gerek yok bence, o kadar zor çıkmaz sınavda. Ama istersen kendini denemek için alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,164
Üyeler
161,264
Son üye
Nawresty
Top Bottom