Emin ol kitaba ihtiyacın olmuyacak lgs deki puanınla bir yere yerleşmek zor yüksek puan olmadımılgs için kitap önerisi bekliyorum tudem gibi değilde böyle ortalama ve ortalama üstü kitaplar istiyorum ortalamam 93+
Oldu senenin başından okyanus master çözsün aklın alıyor mu seninAga bak yeni lgsye girdim okyanus master vardı hocalar dediki bukadar zor olmaz çözmeyin okadar zor çıktı kimse beklemiyordu git en zorlarını çöz okyanus master gibi
Çözsün öyle öyle alışsınOldu senenin başından okyanus master çözsün aklın alıyor mu senin
Ne alaka ya?Emin ol kitaba ihtiyacın olmuyacak lgs deki puanınla bir yere yerleşmek zor yüksek puan olmadımı
Sadece moralinin bozulup vazgeçmesini sağlar dediğin yöntem.Çözsün öyle öyle alışsın
LGS için kitap okumak şart.Emin ol kitaba ihtiyacın olmuyacak lgs deki puanınla bir yere yerleşmek zor yüksek puan olmadımı
KatılıyorumNe alaka ya?
Benim derslerim hep kötüydü ama zaten bir şey olmayacak diyip bırakmadım test çözdüm çok çözmesem de güzel bir MTAL okulun Teknik kısmına girdim.
İnsanların motivesini düşürüp moralini bozma lütfen.
Çok boş bir cevap.
Moralini bozacak bir şey yokki başta herkes zorlanır bunu bilecek zaten gerçekler bu sorular okadar zor çıkıyorSadece moralinin bozulup vazgeçmesini sağlar dediğin yöntem.
Bence yanlış düşünüyorsun dostum kademe kademe çıkmak her zaman en iyisidirMoralini bozacak bir şey yokki başta herkes zorlanır bunu bilecek zaten gerçekler bu sorular okadar zor çıkıyor