Neler Yeni

beyler 8.sınıfa geçtim kitap önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Zeynep İrem
Okuduğum kitaplar:
Simyacı
Beyaz Gemi
Beyaz Diş
Don Kişot
İnsan Ne İle Yaşar
Sefiller
Güneşi Uyandıralım

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
lgs için kitap önerisi bekliyorum tudem gibi değilde böyle ortalama ve ortalama üstü kitaplar istiyorum ortalamam 93+
Ortalamanın 93 olması seni zeki veya akılsız olduğunu kanıtlamaz.
En uygun kitap seçme yöntemi şöyledir.
Kırtasiye gidin. Orada elinize bir kitap alın herhangi bir sayfadaki soruların %70'ni çözebiliyorsan senin için uygundur.
%50'si çözebiliyorsan sana zor gelir. %85-90 çözebiliyorsan sana çok basit gelir.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bence yanlış düşünüyorsun dostum kademe kademe çıkmak her zaman en iyisidir
Katılıyorum, zor yayınlarla başlarsan özgüvenin düşer ve çabuk sıkılırsın. Önce kolay yayınları çöz. Emin ol emeğinin karşılığını alacaksın düzgün bir şekilde çalışırsan.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ilk lgsye girmiştim ben. süper 8 serisini ve okyanus masterları çözmeni öneririm. bir de nar test vardı bunlar en sağlam kitaplar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Zeynep İrem
Yanlış anlamışım sanırım test kitabıymış😂

Hız yayınları
Nitelik yayınları
Okyanus yayınları
Tonguç yayınları
Nar test

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Katılıyorum, zor yayınlarla başlarsan özgüvenin düşer ve çabuk sıkılırsın. Önce kolay yayınları çöz. Emin ol emeğinin karşılığını alacaksın düzgün bir şekilde çalışırsan.
Aynen konuyu açan arkadaş bu düşünceyle devam ederse hiçbir şekilde sınavı kazanamaz zaten.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bir tavsiye daha, yüksek bir yeri hedefle ama kendine asla fazla güvenme. Sınava girmeden kaybedersin öyle yaparsan.

Mileven

80+ Silver
tonguç alabilirsin bende vardı güzel konu anlatımlı her testten sonra yol ağacı gibi bişey var onu tamamlıyorsun konularla

Top Bottom