Tps yeter mi acaba?Yeterli olmaz işlemci çok ısınır.
360 lık öneriyolardı da yetmez falan diye düşündümSıkıntı olmaz hayırlı olsun.
360 da olur, GARANTİ OLUR. Kaliteli ise 240 mm'de işini görür, 360 mm'lik ayrıca garanti olur.360 lık öneriyolardı da yetmez falan diye düşündüm
Muhtemelen zaten oyun amaçlı aldın işlemciyi. Sorun olmaz. Hayırlı olsun.beyler amd ryzen 7800x3d soğutma için h100rgb 240lık aldım sıkıntı olur mu sizce nası kullanmalıyım
Yeterli olmaz işlemci çok ısınır.
ayn oyun için knk ama çok fark olur mu 240 la 360 arasında ve ısınmasını biraz önlemek için ne yapabilirimMuhtemelen zaten oyun amaçlı aldın işlemciyi. Sorun olmaz. Hayırlı olsun.
Hava akısı doğru gibi ekran kartı da güzel tercih etmişin aynı benim sistem gibiBeyler hazır herkes burdayken fanlar bu şekilde doğru mu sıvı soğutma radyatörünü mecbur böyle taktım üst taraf 360mm desteklemiyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
ryzen 7 7800x3d işlemci
4070 ti süper ekran kartı
sıcaklıklarda bu şekilde
teşekkür ederimHava akısı doğru gibi ekran kartı da güzel tercih etmişin aynı benim sistem gibi
En basitinden başlarsak kasayı önü ve arkası biraz boş kalacak şekilde konumlandırabilirsin. Hava içinde çok sıkışmasın diye.ayn oyun için knk ama çok fark olur mu 240 la 360 arasında ve ısınmasını biraz önlemek için ne yapabilirim