hashasii
80+ Bronze
Rgb olunca ne değişiyorRGB olmayan Phantom Spirit 120 SE de olabilir.
Rgb olunca ne değişiyorRGB olmayan Phantom Spirit 120 SE de olabilir.
Rgb si oluyor. Zevkine bağlı alabilirsin.Rgb olunca ne değişiyor
Hocam bi adam pcsisine 2 fan takmış anlamadım işlemci için mi kasa için mi kasa içinse önerir misiniz 2 tane alcağım soğutucu eğer işlemci içinse işlemciye takıkıyormu 2 tane fanRgb si oluyor. Zevkine bağlı alabilirsin.
Pc sine taktıysa ön alt veya üst tarafa takmıştır. Kule tipi tek fanlı ise ek 1 fan daha takılabilir. Kule tipinde 2 fan varsa ek 1 fan daha takılabilir. Bana sorarsan kasaya takmış. Sorabilirsen sor kim yaptıysaHocam bi adam pcsisine 2 fan takmış anlamadım işlemci için mi kasa için mi kasa içinse önerir misiniz 2 tane alcağım soğutucu eğer işlemci içinse işlemciye takıkıyormu 2 tane fan
Tmm kasaya takmış peki kasaya takmanın faydası ne olabilirPc sine taktıysa ön alt veya üst tarafa takmıştır. Kule tipi tek fanlı ise ek 1 fan daha takılabilir. Kule tipinde 2 fan varsa ek 1 fan daha takılabilir. Bana sorarsan kasaya takmış. Sorabilirsen sor kim yaptıysa
Nasıl taktığına bağlı. Içeri alan mı taktı yoksa egzoz niyetine mi. Nereye konumlandirdigi önemli. İstiyorsa 20 fan taksın hepsi yanlış ve hava silkülasyonunu bozarsa hiç bir caciga yaramaz. Doğru konumlandırcak, içeri alan/egzoz düşünülerek konumlandirilmali. Eğer her şey doğru yapıldıysa sıcak hava hemen çıkar egzoz ile, iceri alan ile de yeni hava direktmen içeri girer ve arka egzozdan veya başka doğru konumlandirilmis egzozdan çıkar.Tmm kasaya takmış peki kasaya takmanın faydası ne olabilir
Doğru yer neres ben kasama 2 tane fan takmayı süşünyüyorumdaNasıl taktığına bağlı. Içeri alan mı taktı yoksa egzoz niyetine mi. Nereye konumlandirdigi önemli. İstiyorsa 20 fan taksın hepsi yanlış ve hava silkülasyonunu bozarsa hiç bir caciga yaramaz. Doğru konumlandırcak, içeri alan/egzoz düşünülerek konumlandirilmali. Eğer her şey doğru yapıldıysa sıcak hava hemen çıkar egzoz ile, iceri alan ile de yeni hava direktmen içeri girer ve arka egzozdan veya başka doğru konumlandirilmis egzozdan çıkar.
Değişir yani çok değişmezde fanların nerde olduğuna bağlıDoğru yer neres ben kasama 2 tane fan takmayı süşünyüyorumda
Bana kasaya takılcak fan önerebilir misiniz?Değişir yani çok değişmezde fanların nerde olduğuna bağlı
Bana kasaya takılcak fan önerebilir misiniz?
4 fan var kasanın kendi 3 önünde anakartın yanında arkada 1 3 fan sığar mı kasam eclipe g360aThermalright TL-C12C-S ARGB Siyah 12 cm 3'lü Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright TL-C12C-S ARGB Siyah 12 cm 3'lü Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright TL-C12C-S ARGB Siyah 12 cm 3'lü Kasa Fanı özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
FİYAT PERFORMANS KALİTE
AL ARKANA BAKMA
Ciddi diyom al kafan rahat. Kasanda kaç fan var ve nerde duruyorlar? Belki 1 tane fan extra gelebilir. Kule tipi soğutucun var mı? Varsa modeli ne?
3 önde4 fan var kasanın kendi 3 önünde anakartın yanında arkada 1 3 fan sığar mı kasam eclipe g360a
O kasa baya büyük hocam sığar kesin.4 fan var kasanın kendi 3 önünde anakartın yanında arkada 1 3 fan sığar mı kasam eclipe g360a