Neler Yeni

Ryzen 7 7800X3D işlemci için soğutma?

hashasii

80+ Bronze
Rgb si oluyor. Zevkine bağlı alabilirsin.
Hocam bi adam pcsisine 2 fan takmış anlamadım işlemci için mi kasa için mi kasa içinse önerir misiniz 2 tane alcağım soğutucu eğer işlemci içinse işlemciye takıkıyormu 2 tane fan

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Hocam bi adam pcsisine 2 fan takmış anlamadım işlemci için mi kasa için mi kasa içinse önerir misiniz 2 tane alcağım soğutucu eğer işlemci içinse işlemciye takıkıyormu 2 tane fan
Pc sine taktıysa ön alt veya üst tarafa takmıştır. Kule tipi tek fanlı ise ek 1 fan daha takılabilir. Kule tipinde 2 fan varsa ek 1 fan daha takılabilir. Bana sorarsan kasaya takmış. Sorabilirsen sor kim yaptıysa

hashasii

80+ Bronze
Pc sine taktıysa ön alt veya üst tarafa takmıştır. Kule tipi tek fanlı ise ek 1 fan daha takılabilir. Kule tipinde 2 fan varsa ek 1 fan daha takılabilir. Bana sorarsan kasaya takmış. Sorabilirsen sor kim yaptıysa
Tmm kasaya takmış peki kasaya takmanın faydası ne olabilir

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Tmm kasaya takmış peki kasaya takmanın faydası ne olabilir
Nasıl taktığına bağlı. Içeri alan mı taktı yoksa egzoz niyetine mi. Nereye konumlandirdigi önemli. İstiyorsa 20 fan taksın hepsi yanlış ve hava silkülasyonunu bozarsa hiç bir caciga yaramaz. Doğru konumlandırcak, içeri alan/egzoz düşünülerek konumlandirilmali. Eğer her şey doğru yapıldıysa sıcak hava hemen çıkar egzoz ile, iceri alan ile de yeni hava direktmen içeri girer ve arka egzozdan veya başka doğru konumlandirilmis egzozdan çıkar.

hashasii

80+ Bronze
Nasıl taktığına bağlı. Içeri alan mı taktı yoksa egzoz niyetine mi. Nereye konumlandirdigi önemli. İstiyorsa 20 fan taksın hepsi yanlış ve hava silkülasyonunu bozarsa hiç bir caciga yaramaz. Doğru konumlandırcak, içeri alan/egzoz düşünülerek konumlandirilmali. Eğer her şey doğru yapıldıysa sıcak hava hemen çıkar egzoz ile, iceri alan ile de yeni hava direktmen içeri girer ve arka egzozdan veya başka doğru konumlandirilmis egzozdan çıkar.
Doğru yer neres ben kasama 2 tane fan takmayı süşünyüyorumda

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Bana kasaya takılcak fan önerebilir misiniz?

FİYAT PERFORMANS KALİTE
AL ARKANA BAKMA

Ciddi diyom al kafan rahat. Kasanda kaç fan var ve nerde duruyorlar? Belki 1 tane fan extra gelebilir. Kule tipi soğutucun var mı? Varsa modeli ne?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Burak
Hocam thermalright pearless assassin yada yine aynı markanın frost commender kule tipi hava soğutma tercih edebilirsiniz

hashasii

80+ Bronze

FİYAT PERFORMANS KALİTE
AL ARKANA BAKMA

Ciddi diyom al kafan rahat. Kasanda kaç fan var ve nerde duruyorlar? Belki 1 tane fan extra gelebilir. Kule tipi soğutucun var mı? Varsa modeli ne?
4 fan var kasanın kendi 3 önünde anakartın yanında arkada 1 3 fan sığar mı kasam eclipe g360a

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
4 fan var kasanın kendi 3 önünde anakartın yanında arkada 1 3 fan sığar mı kasam eclipe g360a
3 önde
1 arkada demi?
İşlemci soğutucun var mı kule tipi? Varsa modeli ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kasa baya büyük hocam sığar kesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,610
Üyeler
159,800
Son üye
bbeyzatalay
Top Bottom