Neler Yeni

Ryzen 7 7800X3D işlemci için soğutma?

3 önde
1 arkada demi?
İşlemci soğutucun var mı kule tipi? Varsa modeli ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kasa baya büyük hocam sığar kesin.
Evet 3 önde 1 arkada. Thermalright phantpm siprit var kule tipi mi oluyo

Corsair h150 sıvı soğutma önerebilirim. Corsair kalitesinden memnunum şahsen. H100 kullanıyorum bende.

Evet. Bu arada fan almayın gerek yok. Yada yeni konu açın öyle değerlendirin. Ben olsam takmazdım ek olarak
Niyeki işlemci sıcakta yük altınsa 70 dereceyi görüdse ramler ısınırsa ssd ısı ırsa lazım yabi

Sıvı soğutma istersen: Arctic liquid freezer 360 veya Deepcool LT720 (ARCTIC daha iyi soğutur, daha kaliteli ve daha sessiz ama Deepcool yeterli)
Hava soğutma: Phantom spirit veya Frost commander. (Frost commander daha iyi soğutur ama Phantom spirit daha sessiz. İkisi de ucu ucuna soğutur)

Niyeki işlemci sıcakta yük altınsa 70 dereceyi görüdse ramler ısınırsa ssd ısı ırsa lazım yabi
Yanlis yere koyarsan bu sefer hava silkülasyonunu bozarsın ayrıca tek bir fan takman onları ciddi değiştirmez. Kule tipi zaten herhalde işlemci sıcaklığına göre kendi fan dönme devrini ayarlıyor olması lazım.

Yanlis yere koyarsan bu sefer hava silkülasyonunu bozarsın ayrıca tek bir fan takman onları ciddi değiştirmez. Kule tipi zaten herhalde işlemci sıcaklığına göre kendi fan dönme devrini ayarlıyor olması lazım.
Ayarlarız ya

Geri