bedava oynanabiliyorsa ücretsiz niye para vereyim?700tllk oyunlardan da değil yani 10tllik oyun al oyna.
Onu verebiliyorsun da kartın falan yoksa küçüksen mobil emülator indir oyna.
KSKSKSKSsksksyok canım n'olcak (!) anca virüs falan bulşaır emek hırsızlığı vs. yapmış olursun
tamamdır, öğrendiğim iyi oldu (şaka)Among us crackler oluyor maalesef
Bedava oynanamıyor dostum. Oyunun bir fiyatı var, oyun ücretli ve bu oyunu ücretsiz oynamak emek hırsızlığı. Ayrıca legal değil.bedava oynanabiliyorsa ücretsiz niye para vereyim?
meblağ bile değil sadece karta para atmak üşendiriyor beniBedava oynanamıyor dostum. Oyunun bir fiyatı var, oyun ücretli ve bu oyunu ücretsiz oynamak emek hırsızlığı. Ayrıca legal değil.
Üstelik 10 liradan bahsediyoruz. Çok büyük bir meblağ değil.
BENDE Bişi olmadıamong us online crack indirsem bilgisayaramıma virüs bulaşır mı?
Ailenden birinden hesabına para atmasını isteyip ona parayı elden verebilirsin.meblağ bile değil sadece karta para atmak üşendiriyor beni
üşeniyorum işte bu yüzden oyun bile almıyorumAilenden birinden hesabına para atmasını isteyip ona parayı elden verebilirsin.
cracklerde tüm hatler petler ücretsiz bide mobil daha iyi olur ama oyun niye pcde paralı onu anlamadım saçma olmuş pubg gibiöyle yapıcam