Neler Yeni

Crack oyun hakkında ne yapmalıyım

Hiç bir cracker ekip hayır işi olarak günlerini aylarını o oyunu kırmakla vakit geçirmiyor. Ha tabi şöyle tiplerde var crack oynuyorum hep bilgisayarım sağlam :D Gülüm benim zaten bilgisayarını neden bozsun virüs. Bozarsa adamın ekmek teknesi batar.
bu hayır işi değil ki hocam
bunda deli para var
mesela sen crackersin
ben sana diyorum ki bu oyunu kır sana 2000 tl
sen tamam diyip kırıyorsun
ben de paylaşıp gelen etkileşimden ve indirmeden para kazanıyorum
bazı oyunlar oyun çıkmadan bana para veriyor benim oyunumu kırma diye
bende kırdırmıyorum o oyunu

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hiçbir korsan, kırılmış telifli ürün güvenli değildir. "Nerden indirdiğini bilirsen bir şey olmaz" lafını anlamıyorum. Bu güvenin kaynağı nereden geliyor? Yani o kadar insan enayi bir siz akıllısınız? Adam babasının hayrına kırmıyor o oyunu, programı. Bilgisayarına illaki bir şey giriyor. Ben bilgisayarımı aldığımdan beri, kötü bir bilgisayar değil zamanının idealiydi, hiç korsan indirmedim. Yani yeni bir bilgisayara korsan indirecek kadar cesur musunuz?

r4NG3r

80+ Silver
Hiçbir korsan, kırılmış telifli ürün güvenli değildir. "Nerden indirdiğini bilirsen bir şey olmaz" lafını anlamıyorum. Bu güvenin kaynağı nereden geliyor? Yani o kadar insan enayi bir siz akıllısınız? Adam babasının hayrına kırmıyor o oyunu, programı. Bilgisayarına illaki bir şey giriyor. Ben bilgisayarımı aldığımdan beri, kötü bir bilgisayar değil zamanının idealiydi, hiç korsan indirmedim. Yani yeni bir bilgisayara korsan indirecek kadar cesur musunuz?
Cesurum valla indirdiğim oyunlar 3 pc parasi eder bu saatten sonra pcm patlasa bile kârdayim

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
İndirmemelisin satın almalısın. :D

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Fit girl repackden elder ring indirdim vala catur cutur oynatıyor. Kasperla taradım virüs yok diyor daha öncede god of war assasin creed valhalla oynadım hiç bir problem yok.Tavsiye ederim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İslami bakış açısına göre, crack oyun kullanmak etik değildir. Çünkü başka birinin mülkiyetini izinsiz olarak kullanmaktır. Bu, hırsızlık olarak kabul edilir ve İslam'da hırsızlık yasaktır. Ayrıca crack oyun kullanmak, oyun geliştiricilerin hakkına tecavüz etmektir. Bu da etik değildir.

Eğer oyun oynamak istiyorsanız, lütfen yasal yollardan bunu yapın. Oyunları satın alın veya oyun aboneliği hizmetlerine abone olun. Bu, oyun geliştiricilerin üretmeye devam edebilmelerini ve oyunun tam deneyimini yaşamanızı sağlayacaktır.

yusuftheayay

80+ Bronze
İslami bakış açısına göre, crack oyun kullanmak etik değildir. Çünkü başka birinin mülkiyetini izinsiz olarak kullanmaktır. Bu, hırsızlık olarak kabul edilir ve İslam'da hırsızlık yasaktır. Ayrıca crack oyun kullanmak, oyun geliştiricilerin hakkına tecavüz etmektir. Bu da etik değildir.

Eğer oyun oynamak istiyorsanız, lütfen yasal yollardan bunu yapın. Oyunları satın alın veya oyun aboneliği hizmetlerine abone olun. Bu, oyun geliştiricilerin üretmeye devam edebilmelerini ve oyunun tam deneyimini yaşamanızı sağlayacaktır.
Aynen öyle hemde orda çalışan binlerce kişinin kul hakkına giriliyor, kul hakkı çook tehlikeli uzak durulması lazım.

Mrphy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Raif Berke Yılmaz
hiçbir korsan oyun güvenli değil heryerden pop up çıkmasada x bir şey arkada işlem yapıyo ama farketmezsiniz sorf oyun için sisteminizin ömrünü kısaltmayın

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Canercim, her gün zam yiyor oyunlar, indie oyun alayım diyorum 200 lira olmuş. Oyun oynamak bu kadar lüks olmamalı. Önceden derdik bütçenin yettiği oyunları oyna diye, şu an 100 TL altında oyun yok. Son şansımız olan yaz indirimleride geçti gitti artık. Yavaştan oyunlara uçuk değerlerde zamlar gelmeye başladı, 1700 TL'ye oyun mu olur Allah aşkına, bundan seneler önce Abdullah abi bu fiyata Rx 570 sistem topluyordu. Kesinlikle crack önermiyorum ama kullanan kişiyede fazla bir şey diyemeyiz, ülkenin hali ortada. Gelip burada PC alacak parası varsa oyun alacak parası da vardır falan demeyin, eskide kaldı bunlar. Üst segment PC'si olmayan adam oyuna 1500 TL falan veremez, bunun sonu yok yani.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
torrent değil de saglamindirden indiricem
virüs yemem dimi
saglam indir ve fullprogramlarindir güvenilirdir. Ama önceliğin saglamindir olsun, daha rahat onun kurulumları.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canercim, her gün zam yiyor oyunlar, indie oyun alayım diyorum 200 lira olmuş. Oyun oynamak bu kadar lüks olmamalı. Önceden derdik bütçenin yettiği oyunları oyna diye, şu an 100 TL altında oyun yok. Son şansımız olan yaz indirimleride geçti gitti artık. Yavaştan oyunlara uçuk değerlerde zamlar gelmeye başladı, 1700 TL'ye oyun mu olur Allah aşkına, bundan seneler önce Abdullah abi bu fiyata Rx 570 sistem topluyordu. Kesinlikle crack önermiyorum ama kullanan kişiyede fazla bir şey diyemeyiz, ülkenin hali ortada. Gelip burada PC alacak parası varsa oyun alacak parası da vardır falan demeyin, eskide kaldı bunlar. Üst segment PC'si olmayan adam oyuna 1500 TL falan veremez, bunun sonu yok yani.
ben bu yaz indiriminde borçla harçla oyun aldım zamlanacak diye. Allah sonumuzu hayretsin. Bu lüks olmamalıydı...

Top Bottom