Neler Yeni

Crack oyun hakkında ne yapmalıyım

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Canercim, her gün zam yiyor oyunlar, indie oyun alayım diyorum 200 lira olmuş. Oyun oynamak bu kadar lüks olmamalı. Önceden derdik bütçenin yettiği oyunları oyna diye, şu an 100 TL altında oyun yok. Son şansımız olan yaz indirimleride geçti gitti artık. Yavaştan oyunlara uçuk değerlerde zamlar gelmeye başladı, 1700 TL'ye oyun mu olur Allah aşkına, bundan seneler önce Abdullah abi bu fiyata Rx 570 sistem topluyordu. Kesinlikle crack önermiyorum ama kullanan kişiyede fazla bir şey diyemeyiz, ülkenin hali ortada. Gelip burada PC alacak parası varsa oyun alacak parası da vardır falan demeyin, eskide kaldı bunlar. Üst segment PC'si olmayan adam oyuna 1500 TL falan veremez, bunun sonu yok yani.
Korsan kullanan kişiyi yargılamam. Ama kişi "bir şey olmaz kanka" "bana ne adam ben korsan indirdim diye batacak mı" kafasında olanları yargılarım. Yani korsan kullanmanın ahlaki ve etik açıdan ne olduğunu bilip de artık mecbur kalmışsa o kişi bir şey demem ama çok bilirkişi gibi ortalıkta geziniyorsa lafım olur.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
torrent değil de saglamindirden indiricem
virüs yemem dimi
Ordan önermem zaten sağlam 1 tane site var onuda sana burdan söyleyemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir korsan, kırılmış telifli ürün güvenli değildir. "Nerden indirdiğini bilirsen bir şey olmaz" lafını anlamıyorum. Bu güvenin kaynağı nereden geliyor? Yani o kadar insan enayi bir siz akıllısınız? Adam babasının hayrına kırmıyor o oyunu, programı. Bilgisayarına illaki bir şey giriyor. Ben bilgisayarımı aldığımdan beri, kötü bir bilgisayar değil zamanının idealiydi, hiç korsan indirmedim. Yani yeni bir bilgisayara korsan indirecek kadar cesur musunuz?
Hayatta bazen risk almak gerekir korkak gibi kenarda durmaktan ziyade. Lafım sana deyil. Ben şahsımca söylüyorum. 6 senedir torrent kullanırım neden hikayeli oyunlara para verme gereği duymuyorum param olsa bile crysiz serisi olsun asasing cyperpunk metro serisi olsun bunları bitirdim. Senede 1 format atarım bu zamanda bilgisayarda yavaşlama hesaplarımı çalınması söz konusu olmadığı için benim için sakıncası yoktur.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Başka sözüm yok sayın yargıç.
Estağfurullah ama biraz hak vermeni isterim. Tamam arkada bişiler çalışıyor olabilir diyelim ama ben genel olarak kendimce sıkıntı görmüyorsam yada beni zarara uğratacak bişi yoksa sizce bu benim için problem olabilir mi.

The Semih

80+ Gold

Call of duty modern warfare 3 indir yaz googleye ilk çıkan 2 site TR de öncü​

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Fit girl repackden elder ring indirdim vala catur cutur oynatıyor. Kasperla taradım virüs yok diyor daha öncede god of war assasin creed valhalla oynadım hiç bir problem yok.Tavsiye ederim
Fitgirl repack en güvenilir yer zaten ama nasıl crack indirileceğini bilmiyorum :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf Bayraktar
15 yıldır hiç sorun yaşamadım sağlam sitelerden indir.

Top Bottom