reis en az 670 tl lik olması lazımmış bişeyler daha eklesen kalır mıhayır kalmaz 10 15 günde gelir maks
alcak olan varsa kaçırmasın link: https://app.temu.com/m/nd3satkfh8t
attığım klavyeyi al kanka gözün kapalı al trde 3000 falanreis en az 670 tl lik olması lazımmış bişeyler daha eklesen kalır mı
kalmaz vergiden önce 1100 liranın altında olması gerekli vergiden önce 1100ün altında olsun yeterreis en az 670 tl lik olması lazımmış bişeyler daha eklesen kalır mı
mousepad atayım istersenreis en az 670 tl lik olması lazımmış bişeyler daha eklesen kalır mı
Vergi hariç seper 1070TL olması lazım maksimum ayrıca zaten vergi hariç 1070'e çıkamıyorsun çıksan bile temu uyarı veriyor ekranabeyler gümrükte kalır mı ve kaç günde gelir söylerseniz rica etsen hemen sipariş edecem ona göre
reis 95 liralik bişe eklicem çok da pahalı olsun istemiyorum 700 e tamamlayıp sepeti söylüyorum o zamanattığım klavyeyi al kanka gözün kapalı al trde 3000 falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
kalmaz vergiden önce 1100 liranın altında olması gerekli vergiden önce 1100ün altında olsun yeter
mousepad atayım istersen
olur dostum istiyorsan mousepad atayım
reis en az 670 tl lik olması lazımmış bişeyler daha eklesen kalır mı
reis böyleyken sıkıntı yok değilmiolur dostum istiyorsan mousepad atayım
yok hayır sıkıntı olcak olursa temu aldırmıyor zatenreis böyleyken sıkıntı yok değilmi
reis 475 in üstüne bi de kablosuz mouse var mı ya alabileceğim tek seferde sipariş edim bariyok hayır sıkıntı olcak olursa temu aldırmıyor zaten
kanka çok iyi bir mouse var ama ayrı sipariş geç ikisini aynı siparişte alırsan aldırmaz 30 eurodanreis 475 in üstüne bi de kablosuz mouse var mı ya alabileceğim tek seferde sipariş edim bari
reis 475 in üstüne bi de kablosuz mouse var mı ya alabileceğim tek seferde sipariş edim bari
yukarıda attığım mousepadlere bakabilirsin klavye yanınareis 475 in üstüne bi de kablosuz mouse var mı ya alabileceğim tek seferde sipariş edim bari
hocam klavye biraz küçük ama almaya değermi %75 olsaydı keşkeattığım klavyeyi al kanka gözün kapalı al trde 3000 falan
kalmaz vergiden önce 1100 liranın altında olması gerekli vergiden önce 1100ün altında olsun yeter
mousepad atayım istersen