ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
babam bana notlarını iyi getir pc alıyım dedi notları iyi getirdimDers çalış alır sana PC
olum sonra dedi
babam bana notlarını iyi getir pc alıyım dedi notları iyi getirdimDers çalış alır sana PC
En iyi cevapShh baba beri bak beri beri de bilgisayar istiyorum bakışı at
Git söyle işte baba bana yeni PC lazım böyle böyle zaten parası varsa ve anlayisliysa alır
4kBiz ne yapalım? Git çalış al illa birilerine yük olmak zorunda değilsiniz bu tarz konularda. Ailenini geliri ne onu bile dememişsin.
Az taktikDostum babanı tanımıyoruz etmiyoruz, troll olduğunu da düşünmüyorum ama aldırmak sana bağlı bize değil
Aga banada aynısı oldu 8.sınıfta iyi karne getir dedi pc alcam dedibabam bana notlarını iyi getir PC alıyım dedi notları iyi getirdim
olum sonra dedi
O bakışı atınca 5 tane parmak boyunda yüzümde bilgisayar olurShh baba beri bak beri beri de bilgisayar istiyorum bakışı at
Git söyle işte baba bana yeni PC lazım böyle böyle zaten parası varsa ve anlayisliysa alır
Kendin biriktir dostum aileye yük olma bu ülke de zaten para bulmak çok zor uğraşmana değmez hem babanın moralini bozarsın.
Babanın keyfinin yerinde olduğu zaman söyleyebilirsin büyük ihtimalle tamam veya bakarız der ama daha sonrasında biraz başının etini yeme sonucunda aldırabilirsinBeyler Aklimda Cok iyi bi PC var 5k ya babama ne söylesem alır ama adam gibi bisey söyleyin iş yapacak ders çalışmak için felan demeyin
Ya git direk pc istiyorum alabilir misin baba diye sor adam elinden geleni yapar sanaAz taktik