Beyler bana haporlör lazım çok pahalı olmayacak ama dandikde olmayan

Reaksiyon skoru
72
Başlıkta yazdığı gibi 1 2 ay kullanımdan sonra bozukmayan çin merdiven aştı seri üretimli marka basmalı olmayan kaliteli sesi bassı iyi olan fiyat performans hoparlör veya soundbar falan lazım pc ye bağlamak için film dizi video izlerken lazım

Platoon Pl-4242 çok kaliteli ses ve bası var ama yan hoparlörlere giden kabloları kısa.

Başlıkta yazdığı gibi 1 2 ay kullanımdan sonra bozukmayan çin merdiven aştı seri üretimli marka basmalı olmayan kaliteli sesi bassı iyi olan fiyat performans hoparlör veya soundbar falan lazım pc ye bağlamak için film dizi video izlerken lazım
Bunu kullaniyorum ve memnunum. Tabi ben eskiden aldigim icin fiyati 2800 olmasi lazim ya da 3800. Genel olarak memnunum

Elimde fazladan Logitech Z313 2+1 50w lık hoparlör mevcut bir sıkıntısı yok isterseniz anlaşabiliriz.

selamlar hocam, sıfır alacağına 2. elden logitech x 530 bakmanı tavsiye ederim. zamanında 50 liraya almıştım 10 yıl oldu hala çalışıyor yine de sen bilirsin

Normalde 2000₺ ye vermek istiyordum ama paraya ihtiyacım var 1500 lira kabul edebilirseniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri