Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
hıc dusmedım bılmıyorum
okul ilişkisi pek sağlıklı olmaz(kız erkek sevgili ) gelecek seney kadar arkadaş olurum yks son haftası kıza açılırım kız kabul ederse okeylerim11. Sınıfa gidiyorum. Sınıfta samimi olduğum konuştuğum kız vardı. Perşembe günü wpden yazmaya başladım konuştuk. Dün saat akşam 8den gece 3 e kadar aralıksız konuştuk. Bugünde konuşmaya devam ediyoruz şuan. Sadece fikirlerinizi almak istiyorum. Yardım eder misiniz?
Rica ederim hocam. Önemli bir gelişme olursa bizi haberdar et.Söylediğn her cümle için teşekkür ederim kral. Çok teşekkürler. Haklısın ben acele ederek hata yapıyor olabilirim o konuda dikkat edeceğim.
Merhaba kız arkadaşımla sevgili olmaya karar verdik çok mutluyum hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ediyorumRica ederim hocam. Önemli bir gelişme olursa bizi haberdar et.
Allah mesut etsin darısı başımızaMerhaba kız arkadaşımla sevgili olmaya karar verdik çok mutluyum hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum
Amin inşallah hocamAllah mesut etsin darısı başımıza
Senin adına gerçekten çok sevindim. İnşallah mutlu, mesut bir şekilde devam edersiniz. Aklıma şuan ki ilişkimin ilk zamanları geldi; İçimde çok güzel bir duygu karmaşası vardı. Eminim ki o zamanlar hissetmiş olduğum o duyguları en az benim kadar yaşıyorsundur.Merhaba kız arkadaşımla sevgili olmaya karar verdik çok mutluyum hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum