ZodiacArs01
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 517
- İsim
- Yusuf Kaplan
Github linki vs var mı? Nereden indirebiliriz?Buyrun arkadaşlar geçen günlerde bahsettiğim denemeleri yaptım değerler ortada grafiksel kayıp yok gecikme daha azaldı
Bence şuanda yapılqcak en mantıklı iş 3090ti almak ve lossless scalin kullanmak
Oyun olqbilecek en yüksek ayarlarda dlss quality de yüzde 100 render scalingde fg kapalı reflex açık
Lossless scalingdede 4x açtım 60 oldu 240 drop yok gecikme yok mis gibi teknoloji 5080 4080 i ikiye katlıyormuş falanda filan geçiniz
Githubcı eleman nvidiadan önce daha stabil yazılım çıkarmış adeta
Programın çalışma prensibi basit nvidia frame generation için özel çekirdekler geliştirip karta dahil ederken lossless scaling normal cuda çekirdeklerini kullanarak bu frame generation ı yapıyor üstelik frame gen 25 30 fps arası artış sağlayıp 150 fps e anca ulaştırırken fg yi lossles scalin ile açınca direkt neyse fpsin çarpıyor ve her bir çarpan için sadece yüzde 10 ekran kartımı kullanıyor
60fps e sabitledim oyunu yüzde 40 yer kaldı 4x lsg açtım ve yüzde 90 daha yüzde 10 boş yeri var belkide istesem 5x yaparak rtx 6080 yapacağım kartı bu gidişle iş oraya gidecek
Yani githubcı eleman şunları akıl edip yapabiliyorda nvidia yapamıyor he özel çekirdek falan lazım mış falan filan hikaye bunlar hep