ARKADAŞLAR MERHABALAR BUGÜN ASKERLİĞİN AÇIKLANMASINI BEKLİYORUM VE AKLIMA Bİ SORU TAKILDI KREDİ ÇEKİP BEDELLİ Mİ GİTSEM İŞSİZİM VE YEDEK ASTSUBAYLIK ÇIKMA İMKANI VAR SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ
İşsizsen git. Elinde durmaya değer bir işin olur, o zaman bedelli yapman mantıklı.
ya bedelli yap yada yedek astsubay ol ben yedek astsubay olarak yaptım
Bence git tabi hem işinde olur ve insan çok zengin değilsede bana mantıklı gelmiyor okadar para vermek yapmamak için kötü bi yermi okadar
İZMİR/NARLIDERE yedek astsubay istihkam çıktı gitmeyi düşünüyorumbende bu konuda karışığım seneye hem muayene senem ve liseden mezun oluyorum. üniye kayıt olup beklesemmi. gündemi biliyorsunuz. baskıcılar(!) ve militanların(!) arasında askerlik yapmak istemem
Git kanka.İZMİR/NARLIDERE yedek astsubay istihkam çıktı gitmeyi düşünüyorum
Dedim ya gidilir diye hocam. İlk başlarda illaki zorlanırsın ama askerlik güzeldir insan bir süre sonra alışıyor.gidilir mi
Düzgün bir maaşlı işin vardır kariyer düşünüyorsundur tamam ama işsiz isen bedelli gitmek saçma.ARKADAŞLAR MERHABALAR BUGÜN ASKERLİĞİN AÇIKLANMASINI BEKLİYORUM VE AKLIMA Bİ SORU TAKILDI KREDİ ÇEKİP BEDELLİ Mİ GİTSEM İŞSİZİM VE YEDEK ASTSUBAYLIK ÇIKMA İMKANI VAR SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ