BEYLER BU DEVİRDE ASKERE GİDİLİR Mİ

raxon46

80+
Reaksiyon skoru
59
ARKADAŞLAR MERHABALAR BUGÜN ASKERLİĞİN AÇIKLANMASINI BEKLİYORUM VE AKLIMA Bİ SORU TAKILDI KREDİ ÇEKİP BEDELLİ Mİ GİTSEM İŞSİZİM VE YEDEK ASTSUBAYLIK ÇIKMA İMKANI VAR SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ

ARKADAŞLAR MERHABALAR BUGÜN ASKERLİĞİN AÇIKLANMASINI BEKLİYORUM VE AKLIMA Bİ SORU TAKILDI KREDİ ÇEKİP BEDELLİ Mİ GİTSEM İŞSİZİM VE YEDEK ASTSUBAYLIK ÇIKMA İMKANI VAR SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ

İşsizsen git. Elinde durmaya değer bir işin olur, o zaman bedelli yapman mantıklı.

ya bedelli yap yada yedek astsubay ol ben yedek astsubay olarak yaptım

Bence git tabi hem işinde olur ve insan çok zengin değilsede bana mantıklı gelmiyor okadar para vermek yapmamak için kötü bi yermi okadar

bende bu konuda karışığım seneye hem muayene senem ve liseden mezun oluyorum. üniye kayıt olup beklesemmi. gündemi biliyorsunuz. baskıcılar(!) ve militanların(!) arasında askerlik yapmak istemem

İşsizsen git. Elinde durmaya değer bir işin olur, o zaman bedelli yapman mantıklı.
ya bedelli yap yada yedek astsubay ol ben yedek astsubay olarak yaptım
Bence git tabi hem işinde olur ve insan çok zengin değilsede bana mantıklı gelmiyor okadar para vermek yapmamak için kötü bi yermi okadar
bende bu konuda karışığım seneye hem muayene senem ve liseden mezun oluyorum. üniye kayıt olup beklesemmi. gündemi biliyorsunuz. baskıcılar(!) ve militanların(!) arasında askerlik yapmak istemem
İZMİR/NARLIDERE yedek astsubay istihkam çıktı gitmeyi düşünüyorum

Düzgün bir maaşlı işin vardır kariyer düşünüyorsundur tamam ama işsiz isen bedelli gitmek saçma.

Git düşünme 1 sene maaşını al mis gibi. Ha ben bedelli yaptım orası ayrı.

Aga askere geç gitmek iyi bir şey değil sürekli bir engel olacak sana erkenden 6 ay yap gel bedeli parası vermeye değmez az bir para değil 280k olması lazım.

Geri