reis senin bi kabinler toplantısı yapmana bakarSınavda nasıl yardım edelim
WERGi vermeden olmaz kardeşşreis senin bi kabinler toplantısı yapmana bakar
Normalde yardim ederdim de yarin icin baska planlarim var. Akrabalarin arkadaslarin hatta arkadaslarin babasinin bile ing sınavlarına ben giriyomYarın ingilizce sınavım var .Var mı yardım edebilecek
Kaçıncı seviye İngilizce lazım ? Sözelim bayağı iyidir, zaten ilgimde var böyle şeylere. Ücret falan almam bu arada, zevk için yaparım.
Çalışmaya gerek yok okuduğum bölüm zaten ing. ama deli gibi kopya dönecek ondan eminim o yüzdenKendin neden çalışmıyorsun sınavına ?
uzaktanSınavda nasıl yardım edelim
Çalışmaya gerek olmadığını düşünüyorsan demek ki bilgi birikimine güveniyorsun. Gelip buradan yardım istemenin bir manası yok. Kendinle çelişme.Üni düzeyi muhtumelen c1+ olur sınav
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çalışmaya gerek yok okuduğum bölüm zaten ing. ama deli gibi kopya dönecek ondan eminim o yüzden
uzaktan
Benlik sıkıntı yok,ben şimdi gidip 85 alırım 50 alamayacak adamlar 90 95 alır ders kataloğa girer olan benim bilgi birikimime olur olay buÇalışmaya gerek olmadığını düşünüyorsan demek ki bilgi birikimine güveniyorsun. Gelip buradan yardım istemenin bir manası yok. Kendinle çelişme.
Benlik sıkıntı yok,ben şimdi gidip 85 alırım 50 alamayacak adamlar 90 95 alır ders kataloğa girer olan benim bilgi birikimime olur olay bu
Sen ne kadar yüksek not alırsan al yine o adamların 90-95 almasını engelleyemeyeceksin. Olan yine senin bilgi birikimine olur.Benlik sıkıntı yok,ben şimdi gidip 85 alırım 50 alamayacak adamlar 90 95 alır ders kataloğa girer olan benim bilgi birikimime olur olay bu