Neler Yeni

Beyler disiplin cezası

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Hasan
Gençler,yiğenim disiplin cezası mı ne alacakmış kopyadan 9. Sınıf siciline işlenirmi önüne engel olurmu

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Donald
bişey olmaz max kınama falan alır
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten korkutmak için söylemişlerdir benn çok gördüm yakalatıp hiç bişey olmayanı

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Gençler,yiğenim disiplin cezası mı ne alacakmış kopyadan 9. Sınıf siciline işlenirmi önüne engel olurmu
Affederler yüksek ihtimal,bizim sınıfta bugün 2 kişi yakalandı hoca hadi affettim bir daha görmiyim dedi o kadar.

Yasin Çınar

80+ Bronze
herhalde ya sene sonunda ya da lise bittiğinde siliyorlar diye biliyorum kopyadan çok yakalanan var kınama alır büyük ihtimalle ya da 9.sınıf diye uyarıp geçerler bence sadece uyarırlar.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
herhalde ya sene sonunda ya da lise bittiğinde siliyorlar diye biliyorum kopyadan çok yakalanan var kınama alır büyük ihtimalle ya da 9.sınıf diye uyarıp geçerler bence sadece uyarırlar.
sorun yok sene sonu çöpe gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten korkutmak için söylemişlerdir benn çok gördüm yakalatıp hiç bişey olmayanı
ben memuriyete giremiyor disiplin alanlar diye biliyorum
beyler bende kopya verdim bana vermezler demi 😅 ( kağıt değiştirme )

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes
bir şey olmayan diyenler hiçbir şey bilmiyor eğer kopya çekildiyse notu zaten sıfır o dersi geçme şansı çok az. uyarma yada kınama cezası alır.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,973
İsim
göksel yurtcan
idare ile arasını iyi tutarsa mezuniyette yada sene sonu silinir fakat arasını bozarsa kalemini kırabilirler o zaman devlet memuru vs. olamaz diye biliyorum ona emin değilim fakat gbt sorglamasıda falan görünür eğer silinmezse

Top Bottom