Beyler disiplin cezası

Reaksiyon skoru
93
Gençler,yiğenim disiplin cezası mı ne alacakmış kopyadan 9. Sınıf siciline işlenirmi önüne engel olurmu

Gençler,yiğenim disiplin cezası mı ne alacakmış kopyadan 9. Sınıf siciline işlenirmi önüne engel olurmu
Affederler yüksek ihtimal,bizim sınıfta bugün 2 kişi yakalandı hoca hadi affettim bir daha görmiyim dedi o kadar.

herhalde ya sene sonunda ya da lise bittiğinde siliyorlar diye biliyorum kopyadan çok yakalanan var kınama alır büyük ihtimalle ya da 9.sınıf diye uyarıp geçerler bence sadece uyarırlar.

herhalde ya sene sonunda ya da lise bittiğinde siliyorlar diye biliyorum kopyadan çok yakalanan var kınama alır büyük ihtimalle ya da 9.sınıf diye uyarıp geçerler bence sadece uyarırlar.
sorun yok sene sonu çöpe gidiyor
bişey olmaz max kınama falan alır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zaten korkutmak için söylemişlerdir benn çok gördüm yakalatıp hiç bişey olmayanı
ben memuriyete giremiyor disiplin alanlar diye biliyorum
beyler bende kopya verdim bana vermezler demi 😅 ( kağıt değiştirme )

ben memuriyete giremiyor disiplin alanlar diye biliyorum
beyler bende kopya verdim bana vermezler demi 😅 ( kağıt değiştirme )
kanka bire şey olmuyor tutanakta tutsalar sene sonu çöpe atılıyor sadece korkutuyorlar yoksa önüne geçilmez

bir şey olmayan diyenler hiçbir şey bilmiyor eğer kopya çekildiyse notu zaten sıfır o dersi geçme şansı çok az. uyarma yada kınama cezası alır.

idare ile arasını iyi tutarsa mezuniyette yada sene sonu silinir fakat arasını bozarsa kalemini kırabilirler o zaman devlet memuru vs. olamaz diye biliyorum ona emin değilim fakat gbt sorglamasıda falan görünür eğer silinmezse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,869
Üyeler
192,821
Son üye
Reux
Geri