sahinhasan
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
Gençler,yiğenim disiplin cezası mı ne alacakmış kopyadan 9. Sınıf siciline işlenirmi önüne engel olurmu
zaten korkutmak için söylemişlerdir benn çok gördüm yakalatıp hiç bişey olmayanıbişey olmaz max kınama falan alır
Affederler yüksek ihtimal,bizim sınıfta bugün 2 kişi yakalandı hoca hadi affettim bir daha görmiyim dedi o kadar.Gençler,yiğenim disiplin cezası mı ne alacakmış kopyadan 9. Sınıf siciline işlenirmi önüne engel olurmu
herhalde ya sene sonunda ya da lise bittiğinde siliyorlar diye biliyorum kopyadan çok yakalanan var kınama alır büyük ihtimalle ya da 9.sınıf diye uyarıp geçerler bence sadece uyarırlar.
sorun yok sene sonu çöpe gidiyor
bir şey olmaz
ben memuriyete giremiyor disiplin alanlar diye biliyorumbişey olmaz max kınama falan alır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
zaten korkutmak için söylemişlerdir benn çok gördüm yakalatıp hiç bişey olmayanı
kanka bire şey olmuyor tutanakta tutsalar sene sonu çöpe atılıyor sadece korkutuyorlar yoksa önüne geçilmezben memuriyete giremiyor disiplin alanlar diye biliyorum
beyler bende kopya verdim bana vermezler demi( kağıt değiştirme )
bir şey olmaz.Gençler,yiğenim disiplin cezası mı ne alacakmış kopyadan 9. Sınıf siciline işlenirmi önüne engel olurmu