Neler Yeni

Beyler gittigidiyor dan teknosa satıcısından Dualshock satın alan bakabilir mi ?

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
Beyler bana ürün kargoya verildi diye mail geldi fakat ups kargo takibinde Paketiniz henüz ups ye teslim edilmedi yazıyor aynı durumda olan varmı?

Sorum var

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Toprak
Link atsana indirimdeyse ben de cekerim

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Beyler bana ürün kargoya verildi diye mail geldi fakat ups kargo takibinde Paketiniz henüz ups ye teslim edilmedi yazıyor aynı durumda olan varmı?
bro ben başka bir siteden başka bir ürün aldım mesela ürün 1 aralıkta gelecekken dün geldi pandemi sebebyile aksaklık var korkulacak bir şey değil başka bir siteden de hediye yolladım 24 kasım için dün gitti aslında dün de gitmezdi ben mesaj attım satıcıya öyle gitti sen satıcıya sor bence

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bro ben başka bir siteden başka bir ürün aldım mesela ürün 1 aralıkta gelecekken dün geldi pandemi sebebyile aksaklık var korkulacak bir şey değil başka bir siteden de hediye yolladım 24 kasım için dün gitti aslında dün de gitmezdi ben mesaj attım satıcıya öyle gitti sen satıcıya sor bence
hocam gittigidiyor üzerinden yazdım da cevaplamadı 2 gündür

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mail geldiyse bekle biraz sıkıntı olmaz. UPS bazen geç giriyor sisteme, düşer yakında.

Top Bottom