NasipteVarsaa
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Beyler arkadaşlarım yeni nesil kasalarda kablosuz wifi olmadığını bilmiyor onlara bi özetler misiniz
anakartı ne ?Beyler arkadaşlarım yeni nesil kasalarda kablosuz wifi olmadığını bilmiyor onlara bi özetler misiniz
Parasına göreBeyler arkadaşlarım yeni nesil kasalarda kablosuz wifi olmadığını bilmiyor onlara bi özetler misiniz
dostum yeni nesil kasalarda değil anakartların pek çoğunda yok olan anakartlar var lakin biraz pahalı bazılarıda wifi adaptörü kullanıyor ki onlar genelde kalitesizBeyler arkadaşlarım yeni nesil kasalarda kablosuz wifi olmadığını bilmiyor onlara bi özetler misiniz
Asus N14 222 lira olmuş...anakart wifi serisi degılse yoktur kablo kullanması gerekır yada wıfı adaptor alması gerekcek 100tl ustu asus n14 daha 100tl ve altı tp lınk tek antenlı modelı ıyıdır
bi ara 170tl ıdı ben 150tl trendyoldan almıstım suan alınmaz kablo cekerım daha ıyıAsus N14 222 lira olmuş...![]()
300 metre kablo alınır.bi ara 170tl ıdı ben 150tl trendyoldan almıstım suan alınmaz kablo cekerım daha ıyı
boynuma dolarım300 metre kablo alınır.![]()
1200tl kasaParasına göre
ben de var zaten 15tl300 metre kablo alınır.![]()