Neler Yeni

Beyler ikinci el satış yapacağım anlaştık ama merka ettiğim bir şey var

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Soner Külcü
Şimdi ptt üzerinden gçndereceğim kargoyu kargo göbderim fişinin resmini atınca ibanıma para atacak ama atmassa kargoyu iptal edip geri alabilir miyim

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
Ahmet Hakan
Ben aracı bir firma olmadan satış yapmam. Attığı parayı geri çekebilir bankadan yanlışlıkla attım diye. Sen de kargoyu geri çekebilirsin benim bildiğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Soner Külcü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben aracı bir firma olmadan satış yapmam. Attığı parayı geri çekebilir bankadan yanlışlıkla attım diye. Sen de kargoyu geri çekebilirsin benim bildiğim.
Açıklamaya marka model kendş adımımyazdıracam konuşmalardamkayılı 2k için mahkeme mahkeme dolaşmak istiyorsa yapsın

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,842
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
En mantıklısı sahibinden üzerinden param güvende

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Soner Külcü
En mantıklısı sahibinden üzerinden param güvende
Kutuyu boş geri yollayabilir veya ürünü gçndermedi diyip iade alabilir veya kendi bozuk ürününü gönderedebilir ve yapabileceğim tek bir şey yok sahibindenin kendiside durumu doğruladı

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,842
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Kutuyu boş geri yollayabilir veya ürünü gçndermedi diyip iade alabilir veya kendi bozuk ürününü gönderedebilir ve yapabileceğim tek bir şey yok sahibindenin kendiside durumu doğruladı
Kargoyu iptal etme olmaz diye düşünüyorum. Yani dolandırılma ihtimalin daha fazla artıyor

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Yunus Kocabay
Yapma öyle dolandırılırsın.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
Deniz Bey

para hesaba geçince nasıl geri çekiyormuş anlat bakalım bi öyle bir şey ancak ileri tarihli eft olursa iptal edebilir gün içinde parayı attı hesabına geçti o iş bitmiştir milletin aklını bulandırmayın, yapacagı işlem gayet normal parayı hesabında gördüğünde kargoyu teslim edip çıkabilir, olduda para gelmedi kargoyu iptal edip çıkıp gidebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Soner Külcü
para hesaba geçince nasıl geri çekiyormuş anlat bakalım bi öyle bir şey ancak ileri tarihli eft olursa iptal edebilir gün içinde parayı attı hesabına geçti o iş bitmiştir milletin aklını bulandırmayın, yapacagı işlem gayet normal parayı hesabında gördüğünde kargoyu teslim edip çıkabilir, olduda para gelmedi kargoyu iptal edip çıkıp gidebilir
Bankayı arayıp işşem iotali sağlayabilir açıklama olmaz ise veya borç yazarsa yasal olarak borçtur geri istwyebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargoyu vermeden önce soracağım kargocuya iptal edebilir miyim falan durum böyle diye ona göre ilk parayı isteyebilirim veya iptal etme geri alma izni verirse alırım

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
Deniz Bey
Bankayı arayıp işşem iotali sağlayabilir açıklama olmaz ise veya borç yazarsa yasal olarak borçtur geri istwyebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargoyu vermeden önce soracağım kargocuya iptal edebilir miyim falan durum böyle diye ona göre ilk parayı isteyebilirim veya iptal etme geri alma izni verirse alırım
Öyle tek taraflı yanlış oldu vs işleriyle olmaz o iş para karşıya geçtiyse bişey yapamazsın öyle borç vs işleri şikayetçi olup kanıtlaması lazım yani yani dolandırma amaçlı yapılacak işler değil bunlarla kafanızı bulandırmayın, ürün mü satıyorsun alıcıya diyeceksin , sana kargoda kargo etiketini atarım parayı hesaba aldığın şeyi yazarak gönder parayı hesapta görünce göndercem dedin mi ve bu şekilde olunca işe bitmiştir, burda dolandırıcılık yapacak kişi ancak satıcıdır ürünü göndermez. Alıcı bu durumda dolandırma yapamaz o yüzden söylediniz şeyler olmayacak şeyler

Top Bottom