çıfteli
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
Az önce otobüs durağındayım biri geldi kardeş yabancıyım buraları bilmiyorum bir dal sigara ver dedi reels izliyorum suratina bakmadım verdim sonra telefonla konuştu baktım Arapça kojusmaya başladı az çok araya Türkçe kelimeler cümleler de sıkıştırdı anladım. Kendisi Urfalı iş arıyor, telefonu kapattı açık acik dedim Arap olduğunu bilseydim vermezdim sigarayı tek olduğu için bağırıp çağırmadı biliyorsunuz Araplar 50 kişi olunca erkek oluyor neyse dedi mesela niye Arapları sevmiyorsun kardeş dedim 1. Kültürsüz yabani gibi insanlarsiniz 2. Göz var sizde insan o kem gozlerinize bakmak dahi istemiyor hainlik siz boyu zaten dedim baktım sinirlendi diyor biz sizden daha elitiz daha yakışıklıyız amcam oğlu geçen sene evine şark odası yaptı dedi bende dalga geçtim oha lan nasıl yaptı olm bu nasıl büyük bir başarı dedim ciddiye aldı dedi 2 sene otelde kat görevlisi olarak çalıştı yaptı tamam usta dedim ben yılda yaklaşık olarak Araplarla en fazla 10dk konuşuyorum o hakkı senle bitirmim dedim baktım işte sayıyor dayımın 2 tane arabası var foto gösterdi 1 tane Broadway 1 tane symbol eski kasa amcası 2 katlı ev dikmiş köye dedim kardeş bunlar övünülecek şeyler değil ondan ziyade dedim ben hayatımda bu ülkede bir tane Arap doktor bir tane avukat hakim hemşire pilot falan görmedim niye sizin akıl bunlara el vermiyor Türk gördüm vallahi Kürt de gördüm ama Arap görmedim dedim aw dayısı oğlu yazılımcıymiş onun da fotoğrafını gösteri bekleyin https://pranx.com/hacker/?_gl=1*17y...E9FbURBRVljXzVXcE1PSWE5M0hXNXRWcWlWNXJVRHo2WA.. PC yi açmışlar bu siteye girmişler beraber önünde fotoğraf çekmişler dayısı oğlu hatta Amerika'nın ağlarını çökertmiş beyler ciddiyim ha Allah çarpsın abartmıyorum yada üzerine başka bir şey eklemiyorum yemin ediyorum böyle bir sohbet geçti
açtım siteyi dedim al bak bende hacker oldum neyse dedi bekle oğlim sen dayısı oğlunu aradi mıhemet veğveğveğleğleğleğ (Arapça konuşmalar) beni ona şikayet etmis demis bunun bütün banka hesaplarını bloke yap telefonunu gece uyurken patlat tamam yapar dedim onun otobüs geldi şimdi benim otobüsü bekliyorum halen 1 haftaya anca gelir. Neyse işte Araplar niye böyle la