Starlex 80+ Silver Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2,248 3 Ağustos 2024 #53 mehmetevvrn yazmış: beyler son çare olarak kızdan ayrıldım sırf bu kız için keko kuzeniyle uğraşmaya değmez diyerek tavsiye veren herkese teşekkürler Devamı için tıklayın... En mantıklısı
mehmetevvrn yazmış: beyler son çare olarak kızdan ayrıldım sırf bu kız için keko kuzeniyle uğraşmaya değmez diyerek tavsiye veren herkese teşekkürler Devamı için tıklayın... En mantıklısı
sosislipilav 80+ Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 261 3 Ağustos 2024 #54 JaciRox yazmış: bende senle aynı yaştayım anlayabiliyorum seni bence diğerleri fazla abartmış Devamı için tıklayın... Yaşınız küçük diye böyle düşünüyorsunuz zaten büyüdüğünüzde boşa zaman kaybı olduğunu anlayacaksınız.
JaciRox yazmış: bende senle aynı yaştayım anlayabiliyorum seni bence diğerleri fazla abartmış Devamı için tıklayın... Yaşınız küçük diye böyle düşünüyorsunuz zaten büyüdüğünüzde boşa zaman kaybı olduğunu anlayacaksınız.
M mehmetevvrn 80+ Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 16 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Mehmet Evren 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #55 sosislipilav yazmış: Yaşınız küçük diye böyle düşünüyorsunuz zaten büyüdüğünüzde boşa zaman kaybı olduğunu anlayacaksınız. Devamı için tıklayın... bende senin gibi düşündüğüm için ayrıldım zaten boşa zaman kaybı bencede yaşım genç daha
sosislipilav yazmış: Yaşınız küçük diye böyle düşünüyorsunuz zaten büyüdüğünüzde boşa zaman kaybı olduğunu anlayacaksınız. Devamı için tıklayın... bende senin gibi düşündüğüm için ayrıldım zaten boşa zaman kaybı bencede yaşım genç daha
sosislipilav 80+ Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 261 4 Ağustos 2024 #56 mehmetevvrn yazmış: bende senin gibi düşündüğüm için ayrıldım zaten boşa zaman kaybı bencede yaşım genç daha Devamı için tıklayın... Kendine zaman ayır doğru kişi zaten gelecektir. Hayırlısı olsun.
mehmetevvrn yazmış: bende senin gibi düşündüğüm için ayrıldım zaten boşa zaman kaybı bencede yaşım genç daha Devamı için tıklayın... Kendine zaman ayır doğru kişi zaten gelecektir. Hayırlısı olsun.