Beyler LoL oynuyorum hangi ekipman önemlidir

Reaksiyon skoru
150
Arkadaşlar ağırlıklı olarak lol oynuyorum ama arada cod warzon CS falanda giriyorum kulaklığım snopy sn r2 ve artık iyice perti çıktı klavyem izoly g500 hangisini diğiştirsem karar veremedim lütfen bi akıl verin

Arkadaşlar ağırlıklı olarak lol oynuyorum ama arada cod warzon CS falanda giriyorum kulaklığım snopy sn r2 ve artık iyice perti çıktı klavyem izoly g500 hangisini diğiştirsem karar veremedim lütfen bi akıl verin
Bana göre önemli olan Mouse. Çok fazla Mouse tıklaması yapıldığı için zarar görebilir. Mouse ya da klavye önemli. Kulaklık ya da klavyeden klavyeyi değiştirin.

mouse önemli aslında lol'de mouseda öenmli değil yetenek önemli.

cs ve warzone için kulaklık alman daha mantıklı geliyor, ama lol için kulaklığa pek ihtiyacın yok klavyen kötüyse onu değiştirebilirsin, önceliğini oynadığın oyuna göre karar vermen lazım, ama klavye işini görüyorsa kulaklık al derim

mouse kesinlikle onemli elin küçükse razer deat serisi mouse yada logitec g300s güzel oluyor
elin biraz kaba ise mesela bende msi var indirimden almıstım 80tl ye oda baya iş görüyor

komik gelecek ama olası ganglar icin 1ms monitör ve mouse diyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,704
Üyeler
184,043
Son üye
besotfhezoe
Geri