Aynısından aldım ama iade ettim coil whine sorunu çıktı iade hala kabul edilmedi hala uğraşıyorum bidaha almam düzgün olsa bile almam sinir oldum bütünVardır illaki ancak burada bulamadım. Size şu PSU'yu önerebilirim:
Doğrudur. FSP veya Corsair güç kaynaklarına bakabilirsin. Ancak şunu söylemem gerekiyor Corsair'inkiler biraz pahalı.Aynısından aldım ama iade ettim coil whine sorunu çıktı iade hala kabul edilmedi hala uğraşıyorum bidaha almam düzgün olsa bile almam sinir oldum bütün
Cx750m aldım 800 TL'ye normalde 1000 TL şuan diğer yerlerde hemde yarı modüler ve renkleri kasamla uyuyorDoğrudur. FSP veya Corsair güç kaynaklarına bakabilirsin. Ancak şunu söylemem gerekiyor Corsair'inkiler biraz pahalı.
yoksa 700w max 700tl power önerirmisinz
Eğer elinizdeyse çok iyi bir PSU. Onu kullanamaz mısınız?Cx750m aldım 800 TL'ye normalde 1000 TL şuan diğer yerlerde hemde yarı modüler ve renkleri kasamla uyuyor
Şuanda sipariş ettim yarın gelicek daha Corsair modelini kullanicam yani cooler master coil whine sorunlu ve gerçekten rahatsız etti beni hala onla uğraşıyorum suanda bana satılan mağazadaEğer elinizdeyse çok iyi bir PSU. Onu kullanamaz mısınız?
İlk başta hayırlı olsun. Cooler Master'ın MWE serilerinde ses sorunu yaşayanı gördüm ancak Coil Whine sorunu yaşayanı görmedim şimdiye kadar. Ben de kullanıyorum bende bir sorun yok, İnşallah da bir sorun olmaz.Şuanda sipariş ettim yarın gelicek daha Corsair modelini kullanicam yani cooler master coil whine sorunlu ve gerçekten rahatsız etti beni hala onla uğraşıyorum suanda bana satılan mağazada
İnşallah diyeyim yani bide sistemi yüke felan sokmadim bile bilgisayar açılırken 1-2 sn anlık bı yük artışı oluyordu ve cızırtı baya artıyordu yani düşün 10k para veriyorsun ama psu sikintili çıkıyor ne heves kalıyor insanda ne de başka bir şey zaten dolar yuksek babamı zor ikna etmişim bide üstüne uğraşıyorum yaniİlk başta hayırlı olsun. Cooler Master'ın MWE serilerinde ses sorunu yaşayanı gördüm ancak Coil Whine sorunu yaşayanı görmedim şimdiye kadar. Ben de kullanıyorum bende bir sorun yok, İnşallah da bir sorun olmaz.
Evet, cidden çok sinir bozucu ve heves kırıcı. Allah kimsenin başına vermesin.İnşallah diyeyim yani bide sistemi yüke felan sokmadim bile bilgisayar açılırken 1-2 sn anlık bı yük artışı oluyordu ve cızırtı baya artıyordu yani düşün 10k para veriyorsun ama PSU sikintili çıkıyor ne heves kalıyor insanda ne de başka bir şey zaten dolar yuksek babamı zor ikna etmişim bide üstüne uğraşıyorum yani