Neler Yeni

Beyler mouse alacağım bir yardım edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan
Alayım o zaman hocam. Kapağını ayrı alabilir miyim siyah olması için.
Bende var bir tanesini
Mesaj otomatik birleştirildi:

vermeyi düşünebilirim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan
Hocam 500 TL olduğuna emin misiniz? 386 TL ürün + 156 TL teslimat diyor?
prime ile teslimat ücreti alınmıyor

Allah allah neden daha pahalı gösteriyor ki 500 tl idi normalde

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
prime ile teslimat ücreti alınmıyor

Allah allah neden daha pahalı gösteriyor ki 500 TL idi normalde
Prime deneme açtım ama ücret istiyor ve 500 TL'yi geçiyor sizde de şuan öyle mi?

@MuratTheFounderOfGariban o zaman ne yapayım hocam? Yapavak başka bir şey yok mecbur kötülerin arasından iyisini alacağım sadece palm grip olsun ve işimi görürse yeter. Şöyle bir baksanız size zahmet 500 TL'ye kadar eh işte iyi değil ama idare eder dediğinizi atar mısınız?

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Prime deneme açtım ama ücret istiyor ve 500 TL'yi geçiyor sizde de şuan öyle mi?

@MuratTheFounderOfGariban o zaman ne yapayım hocam? Yapavak başka bir şey yok mecbur kötülerin arasından iyisini alacağım sadece palm grip olsun ve işimi görürse yeter. Şöyle bir baksanız size zahmet 500 TL'ye kadar eh işte iyi değil ama idare eder dediğinizi atar mısınız?
Bende de öyle oldu ya.
.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan
Bakacağım dur

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
@MuratTheFounderOfGariban hocam steel series prime mouse aldım bugün geldi ama aklıma takılan bişey var cevaplarsanız sevinirim. Soldaki iki tuş ileri ve geri için ama sadece geri tuşu çalışıyor ileri tuşu işe yaramıyor bozuk mu demek?
Şimdi de birden bire çalıştı bu sorunlu olduğu ve arada sırada çalışıp arada çalışmayacağı anlamına mı geliyor? Hani belki o kısım belki düzgün çalışmıyordur bu mouselardan pek anlamıyorum belki siz biliyorsunuzdur.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan
@MuratTheFounderOfGariban hocam steel series prime mouse aldım bugün geldi ama aklıma takılan bişey var cevaplarsanız sevinirim. Soldaki iki tuş ileri ve geri için ama sadece geri tuşu çalışıyor ileri tuşu işe yaramıyor bozuk mu demek?
Bozuk olduğunu sanmıyorum ayar vesaire gerekiyor olabilir.

Top Bottom