Alayım o zaman hocam. Kapağını ayrı alabilir miyim siyah olması için.1 2 ay iade ve değişim hakkın var ayrıca sepette 500 TL oluyor prime ile o her şey adhil fiyatı
Bende var bir tanesiniAlayım o zaman hocam. Kapağını ayrı alabilir miyim siyah olması için.
Hocam 500 TL olduğuna emin misiniz? 386 TL ürün + 156 TL teslimat diyor?Bende var bir tanesini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vermeyi düşünebilirim![]()
prime ile teslimat ücreti alınmıyorHocam 500 TL olduğuna emin misiniz? 386 TL ürün + 156 TL teslimat diyor?
Prime deneme açtım ama ücret istiyor ve 500 TL'yi geçiyor sizde de şuan öyle mi?prime ile teslimat ücreti alınmıyor
Allah allah neden daha pahalı gösteriyor ki 500 TL idi normalde
Bende de öyle oldu ya.Prime deneme açtım ama ücret istiyor ve 500 TL'yi geçiyor sizde de şuan öyle mi?
Prime deneme açtım ama ücret istiyor ve 500 TL'yi geçiyor sizde de şuan öyle mi?
@MuratTheFounderOfGariban o zaman ne yapayım hocam? Yapavak başka bir şey yok mecbur kötülerin arasından iyisini alacağım sadece palm grip olsun ve işimi görürse yeter. Şöyle bir baksanız size zahmet 500 TL'ye kadar eh işte iyi değil ama idare eder dediğinizi atar mısınız?
.Bende de öyle oldu ya.
Tamam hocam bekliyorum teşekkürler.Bakacağım dur
özelden yazar mısın banaTamam hocam bekliyorum teşekkürler.
Bozuk olduğunu sanmıyorum ayar vesaire gerekiyor olabilir.@MuratTheFounderOfGariban hocam steel series prime mouse aldım bugün geldi ama aklıma takılan bişey var cevaplarsanız sevinirim. Soldaki iki tuş ileri ve geri için ama sadece geri tuşu çalışıyor ileri tuşu işe yaramıyor bozuk mu demek?