Beyler mouse alacağım bir yardım edin

Mr.Someone

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
Dellux m820dc'nin sensörü daha iyi ayrıca kablosuz ancak ona bi usb uzatma da şart, bu bütçede en iyi o. Ancak elin büyükse önermem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ellerin kaç cm

Dellux m820dc'nin sensörü daha iyi ayrıca kablosuz ancak ona bi usb uzatma da şart, bu bütçede en iyi o. Ancak elin büyükse önermem

Ellerin kaç cm
18-20 cm kabaca. Attığım redragon palm grip ise onu düşünüyorum açıkçası iyi mi?

18-20 cm kabaca. Attığım redragon palm grip ise onu düşünüyorum açıkçası iyi mi?
vallaha mouse'dan çok anlamam ancak 4200 DPI senin için yeterli ise hem el boyutların bana yakın imiş hemde görsel bakımdan tatmin olmak istiyorsan bir de ms bakımından düşük bir şey istiyorsan ve daha fp birşeyler istiyorsan bunu almanı öneririm

vallaha mouse'dan çok anlamam ancak 4200 DPI senin için yeterli ise hem el boyutların bana yakın imiş hemde görsel bakımdan tatmin olmak istiyorsan bir de ms bakımından düşük bir şey istiyorsan ve daha fp birşeyler istiyorsan bunu almanı öneririm
Hocam bütçe Max. 500 TL

Önce 560 göründü bende o yüzden sordum. Alırken 3d security var mı? Yoksa alayım varsa olmuyor 3d sorun çıkarıyor nays'de.
o kadarını hatırlamıyorum be hocam sorry

Attığınız mouseu kendiniz de mi kullanıyorsunuz? Öyleyse FPS ve hikayeli oyun performansından memnun musunuz?
memnunum şahsen aim bakımından vs. iyi ve içinde 25gr ağırlık var onları çıkartıp takabiliyorsunuz da yani mouse 100gr olarak geliyor 75 e kadar iniyor o bakımdan da güzel fps bakımından da çok iyi olduğunu söyleyebilirim tam bir fp ürünü hazır indirimde kaçırmayın

memnunum şahsen aim bakımından vs. iyi ve içinde 25gr ağırlık var onları çıkartıp takabiliyorsunuz da yani mouse 100gr olarak geliyor 75 e kadar iniyor o bakımdan da güzel fps bakımından da çok iyi olduğunu söyleyebilirim tam bir fp ürünü hazır indirimde kaçırmayın
Hocam sanırım bunları çıkararak ağırlık azaltıyoruz değil mi? Bunlar ne? Yok ya pil gerekli diyor açıklamada ben pilsiz istiyorum.

Ellerin kaç cm
Hocam o redragon palm grip mi ve önerir misiniz?

Ekler

• Screenshot_2023-12-16-12-24-00-443-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-12-16-12-24-00-443-edit_com.android.chrome.jpg
    203 KB · Hit: 50
Hocam sanırım bunları çıkararak ağırlık azaltıyoruz değil mi? Bunlar ne? Yok ya pil gerekli diyor açıklamada ben pilsiz istiyorum.

Hocam o redragon palm grip mi ve önerir misiniz?
Bunlar pil değil ağırlık yalnız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,717
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri