Bütçe belirtin.R9 5900x b550 gaming e rtx 3090 8x2 3600mhz ram 1200w silver stone sıvı soğutma monitör 27 inç 165hz asus rog
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne önerirsin
Bütçe belirtin.R9 5900x b550 gaming e rtx 3090 8x2 3600mhz ram 1200w silver stone sıvı soğutma monitör 27 inç 165hz asus rog
Ne önerirsin
Donuna kadar ne varsa sat . O parayla kasa alırsın. (!) Ne de olsa bilgisayar her şeyden önemliAlıntıyı görüntüleBeyler tüm mal varlığımı sattım pc topladım kasaya para yetmedi pcyi böyle kullansam bişey olur mu
O sisteme kaliteli bir şey alın.Ne önerirsin
Psu rampage diye kalitesiz değil psu neo forzay yapımı iyi bir model konuda komik değil.Alıntıyı görüntüleBeyler tüm mal varlığımı sattım pc topladım kasaya para yetmedi pcyi böyle kullansam bişey olur mu
Param yoqqBütçe belirtin.
Ya siz neden her yerdesiniz nerden türediniz anlamıyorum :d troll için neden motor parasını çöp edeyim boş herif dTroll konu.
3k çok değil mi psı içinO sisteme kaliteli bir şey alın.
Thermaltake POWER PF1 PS-TPD-1200F3FAPE-1 1200 W PLATINUM Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermaltake POWER PF1 PS-TPD-1200F3FAPE-1 1200 W PLATINUM Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Thermaltake POWER PF1 PS-TPD-1200F3FAPE-1 1200 W PLATINUM Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comAsus ROG Thor ROG-THOR-1200P 1200W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Thor ROG-THOR-1200P 1200W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Thor ROG-THOR-1200P 1200W Power Supply özelliklerini incele, 36.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Psu kötü hocam o sistemi çöp eder sağlıksız kalitesiz. En kısa sürede sağlam kaliteli psu alın para olunca.Param yoqq
Ya siz neden her yerdesiniz nerden türediniz anlamıyorum :d troll için neden motor parasını çöp edeyim boş herif d
Afedersin de o senin geri kafalığın motorunu satıp pc mi almak jdirnxjsiejdbdu 15k ya on numara hazır sistemler var HEMDE KASALI.Param yoqq
Ya siz neden her yerdesiniz nerden türediniz anlamıyorum :d troll için neden motor parasını çöp edeyim boş herif d
3k çok değil mi psı için
aman boşver yük bindirmiyorum zaten cs 1.6 giriyorum sadece o da 30dk falanPsu kötü hocam o sistemi çöp eder sağlıksız kalitesiz. En kısa sürede sağlam kaliteli psu alın para olunca.
O sistemi korumak için ve yüksek güç tüketeceği için daha iyi olur.Param yoqq
3k çok değil mi psı için
Motorumu sattığımı nerde belirtmişim ırgat herif boş konuşma motor parası demişim ordaAfedersin de o senin geri kafalığın motorunu satıp pc mi almak jdirnxjsiejdbdu 15k ya on numara hazır sistemler var HEMDE KASALI.