Neler Yeni

Beyler pc topladım kasaya para yetmedi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Úrsula Corberó

80+ Bronze
herif diyor ya cebinde 50dolar yok keriz bütün herşeyini satıp kasa almış kendisindede para yok hava atıyor en*yi.
Beni koparan konun başlığı beyler herşeyi mi sattım pc topladım jsuxbsjjdbxjsjsns

Onurkotlutok05

80+ Gold
Psu sat yeni psu al önce böyle kullansan sorun olmaz.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Troll konu

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Haklısın bide burda zengin havalarına girmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanları parasıyla eleştirme. tavsiyem kasa alma yada işlemciden kıs biraz akıl al.
ŞAŞEŞFLHLHLRŞWĞWĞSPW sizi ben aklınızla eleştirirdim de boş boş havalı olma çabalarınızı görünce aklınızın olmadığını anladım paşam demek ki neymiş sadece işlemcim bile bazı insanların hurdalarından değerli olunca kuduruyorsunuz böyle xd

İşte ne yapıcan ki adı üstünde KERİZ pc ye 60k vermiş ama kasaya 500 lira verememiş.
Oğlum bu kadar delirme lan git yaz tatilinde 3 ay çalış en kral pcyi alırsın zaten :D bu beyinle biraz zor ama boşver

ReDanger

80+ Bronze
ŞAŞEŞFLHLHLRŞWĞWĞSPW sizi ben aklınızla eleştirirdim de boş boş havalı olma çabalarınızı görünce aklınızın olmadığını anladım paşam demek ki neymiş sadece işlemcim bile bazı insanların hurdalarından değerli olunca kuduruyorsunuz böyle xd
60k kasaya rampage psu alan zeki insan.
sütlü köpük kafası sen git paranla kavga et.

ReDanger

80+ Bronze
Tamam paşam celeron işlemcili bilgisayarından 10fps valorant oynamaya devam et sen

Bu kadar delirip kuduracağınızı bilseydim konuyu açmazdım
celeronmu??? nerensinden uydurdu acaba🤔

Hala troll diyorlar :DDDDDDD illa numaramı vereyim görüntülü arayıp pcyi mi göstereyim ezik herifler
sen önce kasanı al sonra ararsın sütlü köpük kafası.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Troll konuya mesaj yazıp hypelarsanız konuyu troll amaçlı açan kişi görevini başarıyla tamamlamış olur. Böyle troll olduğunu düşündüğünüz konulara cevap vermeyin ki konu sahibi oturduğu yerde kudursun dursun.

Konu troll değildir diye düşünüyorum. Öncelikle o sıvı soğutmayı bi yan çevir, masa sallansa sıvı soğutma yere düşecek :D Eğer gerçekten dediğin gibi kasa almaya hiç paran yoksa kasa alana kadar PC'yi evdeki en güvenilir ve en az toz alan yere koy. Bu arada kasa satın alana kadar sık temizlik yapman gerekecek çünkü uzay montaj sistemler daha sık tozlanıyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom