Yükle alakası yok kalite. koruması iyi olmazsa napacaksın? eletrik kesilirse ne olacak bi düşün.aman boşver yük bindirmiyorum zaten cs 1.6 giriyorum sadece o da 30dk falan
Yükle alakası yok kalite. koruması iyi olmazsa napacaksın? eletrik kesilirse ne olacak bi düşün.aman boşver yük bindirmiyorum zaten cs 1.6 giriyorum sadece o da 30dk falan
trol konu olduğu kesinleşti.aman boşver yük bindirmiyorum zaten cs 1.6 giriyorum sadece o da 30dk falan
Valla doru diyon da 850w besler mi bu sistemiYükle alakası yok kalite. koruması iyi olmazsa napacaksın? eletrik kesilirse ne olacak bi düşün.
zevkler ve renkler tartışılmaz?trol konu olduğu kesinleşti.
60k lık kasada cs1.6 anladım abi.
param yetmedi yaw60K sistem ve kasa yok?
Rapor edelim arkadaşı çok güzel bir ağızı var.Motorumu sattığımı nerde belirtmişim ırgat herif boş konuşma motor parası demişim orda
Irgatın ne demek olduğunu bilmeyen bir makak :dRapor edelim arkadaşı çok güzel bir ağızı var.
Olay güç değil kalitesi verimliliği koruması istatistik orijinallik.Valla doru diyon da 850w besler mi bu sistemi
Mesaj otomatik birleştirildi:
zevkler ve renkler tartışılmaz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
param yetmedi yaw
Cebinde 50₺ para yok bana laf atıyor önce bi benim seviyeme gel sonra bana laf yap umrum dışısın boş hayatında sana iyi şanslarBu arkadaş gibi kerizler olmasa bilgisayarcılar ne kazanıcak jdjdnxnisjskss
Haklısın bide burda zengin havalarına girmiş.Bu arkadaş gibi kerizler olmasa bilgisayarcılar ne kazanıcak jdjdnxnisjskss
İnsanları parasıyla eleştirme. tavsiyem kasa alma yada işlemciden kıs biraz akıl al.Cebinde 50₺ para yok bana laf atıyor önce bi benim seviyeme gel sonra bana laf yap umrum dışısın boş hayatında sana iyi şanslar
İşte ne yapıcan ki adı üstünde KERİZ pc ye 60k vermiş ama kasaya 500 lira verememiş.Haklısın bide burda zengin havalarına girmiş.
herif diyor ya cebinde 50dolar yok keriz bütün herşeyini satıp kasa almış kendisindede para yok hava atıyor en*yi.İşte ne yapıcan ki adı üstünde KERİZ pc ye 60k vermiş ama kasaya 500 lira verememiş.