- Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis indirim kodum vardı n11 de de indirim vardı 16 küsür felan geldi kutusuyla birlikte tray değilmişkaça aldın işlemciyi kankam
Reis indirim kodum vardı n11 de de indirim vardı 16 küsür felan geldi kutusuyla birlikte tray değilmişkaça aldın işlemciyi kankam
anladım hocam sağolun sisteminiz güzelmiş bende yeni topladım bişeyler bakalım iyi oyunlar şimdidenReis indirim kodum vardı n11 de de indirim vardı 16 küsür felan geldi kutusuyla birlikte tray değilmiş
Reis 2 binden fazla fiyat farkı vardı bana kalırsa gereksiz olurdu 2 bin daha vermek yakın performanları zaten öylü duymuştum o farkı İşlemciye veya ekran kartına vermek daha verimli olur diye düşündüm ki çoğu kişide 420 yi geçtim 360mm varNeden frozer 3 değil de 2 tercih ettin
Hayırlı olsun sizinkide iyi oyunlaranladım hocam sağolun sisteminiz güzelmiş bende yeni topladım bişeyler bakalım iyi oyunlar şimdiden
Reis 2 binden fazla fiyat farkı vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun sizinkide iyi oyunlar
Hocam en az 5 k eklemem lazım teşekkür ederim yorum için7800x3d değilde 2-3k daha ekleyip 9800x3d alırsanız 10 numara
Anladım hayırlı olsun, aynen aşağı yukarı aynı performansıReis 2 binden fazla fiyat farkı vardı bana kalırsa gereksiz olurdu 2 bin daha vermek yakın performanları zaten öylü duymuştum o farkı İşlemciye veya ekran kartına vermek daha verimli olur diye düşündüm ki çoğu kişide 420 yi geçtim 360mm var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun sizinkide iyi oyunlar
Teşekkür ederim hocam sağolunBebek gibi sistem, kasayı daha önce kullandım çok güzel ve geniş bir kasa. Diğer tüm parçalarda Kaliteli güzel seçilmiş. Hayırlı olsun dostum
Aynen hocam aklımda o ama radyatörü takarken çok zorlandık zar zor girdigüzel baya bence ileride depolama yetmezse yapıştır bir tane daha 2tb
bütçen böyle iyiyse psu yu fsp yada asus benzeri gibi bir markaya yönel corsair kötü demiyorum ama garantiye almanı öneririmİlk kez sistem topladım sistemime 10 üzerinden bir puan verirseniz kaç olur
MONİTÖR:
ASUS TUF Gaming VG27AQM1A 27 inç 260 Hz 1ms 2K WQHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
KASA : Lian Li Lancool III
SOĞUTUCU :ARCTİC LİQUİD FREEZER II 420 MM Sıvı Soğutucu
ANAKART:MSI MAG Pro x670 Tomahawk
İŞLEMCİ :Ryzen 7 7800x3D
RAM :XPG Lancer Blade Black CL 30 6000
mhz 2x16gb
Ekran kartı : Rtx 5070 ti olacak ekran kartı çıkınca alacağım
PSU:Corsair 750w 80+ Gold
SSD: 2 Tb Kingston Renegade
Hocam ilerleyen süreçte bir ihtimal değişebilirimbütçen böyle iyiyse psu yu fsp yada asus benzeri gibi bir markaya yönel corsair kötü demiyorum ama garantiye almanı öneririm