Beyler siz bişe yazın kızla konuşayım

Koray01

80+
Reaksiyon skoru
41
Beyler bir kızla konuşıyorum ilerlemedi takipden çıkardı 1 ay sonra sürgün yemişiz yazdım geri istek attı ekledim dedi bişeler yazın kıza yazim siz konuşturun yani bekliyorum cevapları

Nutellayı ekmekle mi yiyormuş onu sor

Kanka durum bu haldeyse sal gitsin, çok da kafa yorma bence :D

• Galatasaray, Osimhen'i alabilecek mi?
  • Eğer alamazsa kimi tercih etmeli? Aynı bonservise sahip olan Viktor Gyökeres mantıklı mı?
  • Beşiktaş'ın yeni transferi Tammy Abraham iş yapabilecek mi?
  • Ronaldo'nun takımında istemediği Jhon Duran, Fenerbahçe'de başarılı olabilecek mi?
  • Galatasaray kaleci olarak kimi almalı? Yann Sommer'mı, Djordje Petrovic'mi?
  • Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a 30 Milyon Euro'luk teklif gelirse satılmalı mı?
  • Fenerbahçe, transferde hangi rotayı izlemeli?
  • Trabzonspor, kalecisi Uğurcan Çakır'ı satmamakla doğru bir strateji mi izliyor?

Al sana mis gibi konu başlıkları...

Beyler bir kızla konuşıyorum ilerlemedi takipden çıkardı 1 ay sonra sürgün yemişiz yazdım geri istek attı ekledim dedi bişeler yazın kıza yazim siz konuşturun yani bekliyorum cevapları
Sana yol vermiş sen hala diretiyorsun, yerinde olsam yüz vermem.

kabul etme isteği

bı kere cıkarmıs zaten nıye devamını zorluyosun ki

Bizim bir şey yazmamız neyi değiştirir? Nasıl istiyorsan o şekilde davran. İçinden ne geliyorsa. Kız zaten açık açık seninle konuşmak istemediği için takipten çıkmış, üstüne zorlayarak geri yazmışsın ve ayıp olmasın diye belki de istek attı. Pek uzun süreceğini sürmüyorum kızla diyaloğunuzun.

İsteği kabul et sürgün bitti baba tahliye yaz

Kızlarla konuşabilceğiniz konular:
-Bim ürün kodları
-Depresyonum ve dertlerim hakkında ufak çaplı konuşma (hepsi değil) haftada 4 gün konusursak 8 senede biter galiba yeni dertler haric
-Siyaset ekonomi ve tlnin değer kaybı
-Kılıçdaroğlu istifa etmezse neden chpye oy vermemeliyiz
-Ankaranın güneşi nasıl beni 2 günde fırında tavuğa çevirdi
-Tüm bakanlıklar dipdibe inşaa edildiyse neden kenan evren dirilip hepsini basıp kolayca darbe yapmıyor
-Kana arima <3 ve akaneden ettiğim nefret
-klimam bozuldu %100 nem ile cemiyette pişiyorum (bu bir konu değil)
-kpopta stanlediğim gruplar hakkında birkac münakaşa
-one piece hakkında ufak tefek sohbetler (yaklaşık 1 hafta)
-yine bir sevdiğim gachasi hakkinda boktan sohbetler
-tft ezreal aug neden oyundan silinmiyor ahmede
-cin fizzin neden içilmemesi gerektiği
-Aykut Kamatın yugoslavya sınırları içinde oturduğuna dair bazı teoriler
-anıtkabirde tanımadığı insanlara ansızın "ismet inönünün mezarına kimse bakmıyor kimse bilmiyor cahil türkler" diyen npc amcanın mental yapısı
-kızılay avmnin mimari yapısı ve big bange dayanan tarihi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1751500231343.webp

Sence, 1718 Pasarofça Antlaşması’nın Osmanlı İmparatorluğu’nun iç siyasi dengeleri üzerindeki etkisi nedir ve bu durum II. Ahmed’in saray mutfağı yönetimini nasıl etkiledi? Bunu sor kardeşim, kız kesin düşer sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,369
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina
Geri