Aynı parçalar kullanılıyor. Sadece boyut farkı var.beyler ben kullandığım laptopta ısınma sorunu hiç olmadı ama ben yatarken falan oyun oynamayı falan seviyorum PC biraz bana şey geliyor snaki çok fazla parça var gibi siz bana yardımcı olur musunuz
Cope atacak paran varsa ve ısınmasına razıysan sorun yokbeyler ben kullandığım laptopta ısınma sorunu hiç olmadı ama ben yatarken falan oyun oynamayı falan seviyorum PC biraz bana şey geliyor snaki çok fazla parça var gibi siz bana yardımcı olur musunuz
Mesela ofis çalışanısın laptop. evdesin ve yüksek performans almak istiyorsun o zaman pcbeyler ben kullandığım laptopta ısınma sorunu hiç olmadı ama ben yatarken falan oyun oynamayı falan seviyorum PC biraz bana şey geliyor snaki çok fazla parça var gibi siz bana yardımcı olur musunuz
Çöpe atmak ne alaka boş boş yorum yapmayın o kadar küçücük şeye kocaman kasayı sığdırabilmek mühendislik işidir bi zahmet pahalı olsun adam ihtiyacına göre alır alacağını sen masaüstü seviyorsun diye o almak zorunda değil.Cope atacak paran varsa ve ısınmasına razıysan sorun yok
4000liraya toplanan sistem 10000 lira bana göre 6000tl çöpte adam evde kullancak ve sadece tek sevdiği dizinin üstünde oyun oynamakÇöpe atmak ne alaka boş boş yorum yapmayın o kadar küçücük şeye kocaman kasayı sığdırabilmek mühendislik işidir bi zahmet pahalı olsun adam ihtiyacına göre alır alacağını sen masaüstü seviyorsun diye o almak zorunda değil.
kardeşim sende haklısın seni unuttumÇöpe atmak ne alaka boş boş yorum yapmayın o kadar küçücük şeye kocaman kasayı sığdırabilmek mühendislik işidir bi zahmet pahalı olsun adam ihtiyacına göre alır alacağını sen masaüstü seviyorsun diye o almak zorunda değil.