🔴 Beyler Şöyle Bir Hazır Sistem Buldum Sizden Değerlendirmenizi İstiyorum 🔴

Hoca biz sana daha ucuz diye önerdik sen yine 55k yaptın :)
En Mantıklısı Tamamen Stok Alıp Kasayı Ayrı Ayarı Tek Tek Yükseltmek Daha Mantıklı Hal Alıyor Yükseltme Seçenekleri Kıt Ve Pahalıya Geliyor Zaten .

Sadece sıvı soğutma yükseltmesi bütçe çok zora girmedikçe yapılmalı, kalanlar çok zorunlu değil.
Sıvı Almaya Gerek Yok Üstündekinide Satıp Phantom Spirit Tercihi İyi Gider Buna .

O kadar da değil sıvı soğutma ayrı bir rahatlık 😀
Varmı Hava Gibi , Yok Pompa Arızalanacak , Yok Yüksek Devire Geçince Ses Oluşturacak , Yok Sıvı Kaçıracak Hortumdan , Yok Kasaya Sığar Mı Acaba ?

Gibi Dertlerin Az Olduğu Hava Soğutucuyu Tercih Ederim , Uğraşmaya Değmez .

Varmı Hava Gibi , Yok Pompa Arızalanacak , Yok Yüksek Devire Geçince Ses Oluşturacak , Yok Sıvı Kaçıracak Hortumdan , Yok Kasaya Sığar Mı Acaba ?

Gibi Dertlerin Az Olduğu Hava Soğutucuyu Tercih Ederim , Uğraşmaya Değmez .
Orası öyle ama hava soğutma da kasada kalorifer gibi iş yapıyor. İşlemci soğusa da arkadan ekran kartına sıcak hava dalgası yolluyor, anakart VRM lerine sıcak hava vuruyor, RAM aynı şekilde daha fazla ısınıyor vs. Güçlü kule tipinin ekran kartına 3-4 derece olumsuz etki ettiğini gördüm şahsen. Kasanın hava akışı süperse bu etkiler azalabilir tabi.

Orası öyle ama hava soğutma da kasada kalorifer gibi iş yapıyor. İşlemci soğusa da arkadan ekran kartına sıcak hava dalgası yolluyor, anakart VRM lerine sıcak hava vuruyor, RAM aynı şekilde daha fazla ısınıyor vs. Güçlü kule tipinin ekran kartına 3-4 derece olumsuz etki ettiğini gördüm şahsen. Kasanın hava akışı süperse bu etkiler azalabilir tabi.
Evet Kasayı Kullandığın Hava Soğutucuya Göre Seçersen Daha Mantıklı Olur .

Geri