🔴 Beyler Şöyle Bir Hazır Sistem Buldum Sizden Değerlendirmenizi İstiyorum 🔴

Michael_Scofield

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
945
1 aydır falan ben de bu sisteme bakıyordum 52,250 gibi bir şeydi. ram sadece kingstondu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yine de bu fiyata iyi

Bu varken mantıklı değil.

1 aydır falan ben de bu sisteme bakıyordum 52,250 gibi bir şeydi. ram sadece kingstondu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yine de bu fiyata iyi
Ram Olarak Kötü Ramler Kullanıyorlar Hazır Sistemlerde Elden Çıkartıp İyi Bir Ram Şart .

SSD Konusuna Gelirsek , İşlemciyi Yüksek Tutmak İçin NV3 Kullanmışlar Makul Bir SSD Yeterlidir .

Kasa Ve Power Supply Seçimi Güzel Bence .

Haricinde Sadece Soğutucu Kalıyor Diğer Sistemlerdeki 2 Bakır 90 Cm Koyulan Hazır Sistemlere Nazaran AK400 Gayet İyi Bir Tercih Olmuş :)

Ekler

• 1753655492784.webp
    1753655492784.webp
    131.3 KB · Hit: 27
Hoca Bu Nasıl Oldu ?
Rami stok bırak o fiyat farklarına değmez. Kasa olarak seçtiğin markayı bilmiyorum PSU kalitesi falan nasıldır bilgim yok.

Anakartı da ya stok bırak ya da Battle AX seç MSI nin o modelinde sadece marka var, stok seçilen anakartta bile VRM soğutucu var mesela MSI da yok :)

Rami stok bırak o fiyat farklarına değmez. Kasa olarak seçtiğin markayı bilmiyorum PSU kalitesi falan nasıldır bilgim yok.

Anakartı da ya stok bırak ya da Battle AX seç MSI nin o modelinde sadece marka var, stok seçilen anakartta bile VRM soğutucu var mesela MSI da yok :)
Full Stok Alsanda Olur Aslında .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,522
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri