Neler Yeni

Beyler Taktik Verin Kız Meselesi

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
beyler taktik verin bi kız var ayni liseye başlayacagız ve cıkma teklifi etti ama ben calisiyorum oda bioiyordu dedim hafta sonu boş musun dedi boşum dedim taktik verin ne diyim bişeyde diyemedim bilmem diyebildim :/
Ya arkadaş yazım yanlışları serbest diye de bu kadar abartılmaz ki. Hayır, doğrusunu yazamıyorsan söyle, ben yazayım. Soruna gelecek olursak, kızı seviyor olsaydın buraya konu açmaz anında evet derdin. Ondan dolayı bence gerek yok. Seni arkadaş olarak görüyorum de çekil.

• Beğen
Reaksiyonlar: Egoo
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bence daha küçüksün gerek yok bu işlere.

Serhat_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Serhat Yüksel
(Olur öyle şeyler yapacak bişey yok Allah beterinden korusun, jilet ahmet iyi bir abimizdi adabı giyinmeyi iyi bilirdi ama ben bilmem de) de ona tamam mı kardeşş (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ciddi olarak söylüyorum. Kız güzel mi ondan hoşlanıyor musun kızın karakteri nasıl daha önce tanıyor muydun? bunları söylemezsen biz nereden bilelim nasıl yardımcı olalım sana.
Kız güzel çok tanımıyorum kızı eskiden biraz konuştuğumuz olmuştu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,991
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
beyler taktik verin bi kız var ayni liseye başlayacagız ve cıkma teklifi etti ama ben calisiyorum oda bioiyordu dedim hafta sonu boş musun dedi boşum dedim taktik verin ne diyim bişeyde diyemedim bilmem diyebildim :/
dostum seni tam olarak tanımamış birisi sana çıkma teklifi ediyorsa hemen kaç ve engelle

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Öncelikle çık kanka bir de karşı taraf demiş bunu.
Tavsiyem dışarıya kahve içmeye götür haftasonu.
Güzel bir pantolon veya şort al üstünede güzel bir T-shirt.
Git ve kıza bir kahve ısmarla.
Sonra gezin zaten kız da istiyor yürür bu iş .

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Daha liseye başlayacaksınız ne bu kız merakı?

Serhat_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Serhat Yüksel
Neden udhajdjshdj :D

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Bir kız bana çıkma teklifi edecek ha yazarken zorlandım hele birde kız güzelse ya knk doğal davran boş yapma sadece sen heyecanlı değilsin oda öyle ama yemek falan yiyecekseniz lahmacuna götürme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,136
Üyeler
167,439
Son üye
mehmet445
Top Bottom