Neler Yeni

Beyler Xbox One X mi Ps4 Pro mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emir Mehmet Demir
bencede series s al bende series x var pişmanım biraz daha bekliyip series s almadığıma

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
2. el One X'in fiyatı ila, sıfır Series S'in fiyatı arasında 1000 ila 1500 TL fark olması dışında sorun yok. (y)
Çok doğru bir nokta. Fakat ben 4 sene daha fazla destek alacağım, FidelityFX özelliğine sahip olacağım, RT özelliğine sahip olacağım ve çok daha az bekleme süresi elde edeceğim konsola 1000 TL daha fazla verirdim (y)

Ayrıca amazon.de'de Series S sudan ucuz.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
512 GB feğil o SSD 370 GB civarı bir kullanılabilir alan var.

One X'de ise 1 TB'lık bir depolama var. (y)
1 TB'lık depolamanın 850 GB'si kullanılabiliyor One X'de. İşletim sistemi One X'de de yer kaplıyor.

370 GB ultra hızlı depolamayı, 850GB kaplumbağa hızındaki depolamaya tercih ederim.

Ayrıca Quick Resume, DirectML gibi teknolojileri de unutmamak lazım.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
370 GB'a 4 5 tane oyun sığdırırsın, 850 GB'a ise 10 11 tane oyun sığdırırsın. (y)
Evet, sığdırırsın. Fakat konsolun açılması için bir buçuk dakika beklersin, oyunlarda kaplama yüklenme sorunu yaşarsın ve daha sesli bir yapıyla karşılaşırsın.

Kaldı ki Series S'e normal harici 1TB HDD takıp eski nesil oyunları ondan oynayabilirsin, çok depolama meraklısıysan.

Şu an eski nesil ve desteği 3 sene sürecek bir konsol ile yeni nesil ve desteği 8 sene sürecek bir konsolu karşılaştırdığının farkındasındır diye umuyorum.

RT, FidelityFX, DirectML, VRR, RDNA 2 gibi bir çok yeni nesil özelliğe sahip oluyorsun.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
1- Series S'e safece özel üretim SSD'ler takılabiliyor.
2- O özel üretim SSD'lerin fiyatına bir bak. (y)
Yanlış bilgilendirme yapmazsan sevinirim. Ekstra NVMe SSD takmak istersen Seagate'in özel üretimlerini takabiliyorsun sadece.
Fakat USB-C portuna XONE ile uyumlu herhangi bir HDD'yi takabilirsin ve eski nesil oyunları oynayabilirsin (y)

Son düzenleme:

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Aynısını söyledim ben de zaten.

Az önce HDD'lere "kaplumbağa hızında" diyen sen değil miydin?
Evet, bendim. Fakat hem HDD hem SSD'n olacak. İstediğini kullanabilirsin. Ayrıca ben bu yöntemi depolama meraklıları için söyledim, 370 GB yetiyorsa kullanma. Ayrıca harici SSD de takabilirsin, sadece HDD değil. Ben orada NVMe SSD takmak istersen Seagte'inkini kullanman gerektiğini demek istedim.

Yanlış bilgi verince kabullenemeyip başka soru sormak acizliktir.

Ek olarak HDD takılıp takılamama konusuna Seagate'in resmi sitesindeki cevabı: Evet: Harici HDD ve SSD Oyun Diskleriniz, Xbox Series X|S oyunları için yüksek kapasiteli Oyun Arşivi olarak hizmet verirken binlerce Orijinal Xbox, Xbox 360 ve Xbox One klasiğini oynamak için Xbox Series X|S'de kullanılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,968
Üyeler
163,585
Son üye
Zesy.05
Top Bottom