🔥İndirim Beyoğlu Sütlü Dubai Çikolatası 200 G 2'li Alımda Tanesi 90₺

Dubai çikolatasını merak ettiğimiz için yine bugün bir şeyler olduk elhamdülillah
Anlamadığın şey ortada dubai çikolatası diye bir şey olmaması abicim.Büyüyünce anlayacaksın bazı şeyleri.
Sana anlatsam yine anlamazsın o yüzden boşver.

Ben sipariş vermiştim şuan geldi. Birazdan tadına bakacağım. :D

Anlamadığın şey ortada dubai çikolatası diye bir şey olmaması abicim.Büyüyünce anlayacaksın bazı şeyleri.
Sana anlatsam yine anlamazsın o yüzden boşver.
20 yaşındayım birader. İster dubai çikolatası olsun ister antep fıstıklı kadayıfı olsun ben merak ettim yiyeceğim. Sana inat olsun yiyeceğim. Yiyeceğim bunu. Gidip bütün dubai çikolata fabrikalarına bağış yapacağım. Reklam çalışmalarında bulunup maddi manevi her türlü yardımı yapacağım. Bayilik alacağım. Özel dubai çikolatası tadında poşet üretip pazarlamasını senin mahallenin önünde yapacağım.

20 yaşındayım birader. İster dubai çikolatası olsun ister antep fıstıklı kadayıfı olsun ben merak ettim yiyeceğim. Sana inat olsun yiyeceğim. Yiyeceğim bunu. Gidip bütün dubai çikolata fabrikalarına bağış yapacağım. Reklam çalışmalarında bulunup maddi manevi her türlü yardımı yapacağım. Bayilik alacağım. Özel dubai çikolatası tadında poşet üretip pazarlamasını senin mahallenin önünde yapacağım.
Demekki 20 senin için az kalmış biraderim benim.Biraz daha büyümen lazım.

• Hahaha
Reaksiyonlar: ebuw
hem stok yok hem de geçici olarak hizmet vermiyorlar saçmalık

bir kere bile yemedim bu haberlerden sonra nasıl yiyorsunuz anlamadım
antep fıstığı kg baz alırsak yediğiniz şeylerin %1 antep fıstığı içeriyor gerisi yesil fasulye ve tatlandırıcı

tonlarca antep fıstıgı imha mı edilecekti gülerim buna AAAAAAAAAAAAAA DUBAİ ÇİKOLATSI

Hiç denemeyip merak eden varsa bu tarz fabrikasyon ürün almasın hüsrana uğrar alın evde yapın veya vaktiniz yoksa vs pastaneden bir yerden alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,348
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri