Neler Yeni

BF 1 oynayan var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
Sniper oynarken ana hedef genelde rakip sniperler oluyor. Genelde çoğu maçta böyle oluyordu sniperler bir biri ile kapışıyor yani illa ki bir macta 2 3 tane sadece sniper avlamak için pusuya yatmış rakip sniper oluyor 😁 yansımayı gördüğü gibi hs atıyor.
Ne biliyim ben çok fazla zorluk çekmiyorum sniper oynarken. 4xle uzaktan vurulmuyo çünkü düzgünce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ön görülebilecek bir şey :D
Ekleyin ama yine de siz ban bitsin kaldığımız yerden devam günde 7 saat

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
Karşılıklı takımlara geçer hallederiz kanka kill almalı görevler kolay ama soylıyım martini Henry keskin nişancı hiç güzel silah değil

Hangi sinif oynadığına bağlı şimdi. Taarruz oynuyorsan orta mesafede ribeyrolles yakın mesafede smg 08 ya da model 10 avcı pompalı
destek sınıfı alıyorum havanla bombalamak ve makinalıyla taramak favorim. ekliyorum steamden. nick aynı. gece 7-12 arası aktifim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
destek sınıfı alıyorum havanla bombalamak ve makinalıyla taramak favorim. ekliyorum steamden. nick aynı. gece 7-12 arası aktifim
Kabul ettim. Aldığım ceza bitsin geceleri oynarız

• Beğen
Reaksiyonlar: HjRO

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Sunucuların durumu nasıl duruma göre geri dönerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
Sunucuların durumu nasıl duruma göre geri dönerim.
Oynayacak bı yer her türlü bulunuyo kanka. Sunucular boş diye oyundan çıktığım olmadı hiç

Konu güncel beyler

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r

phopshen

80+ Bronze
Aktif oynayan varsa ekleyebilir. Bu arada peacekeeper için yardımcı olacak varsa çok sevinirim ya da beraber yapmak isteyen varsa

Steamde ekliyiz haftasonu oynayalım ya da hafta içi müsait olabilirsem sen de müsait olabilirsen oynarız. Silah açmak için de beraber hallederik. Başka arkadaşlar da katılmak isterse olur hepimizin işi kolay olur. Karar sizin

Konu yeni değilmiş. Karşıma gelince ilk yazına göre biseyler yazdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
Steamde ekliyiz haftasonu oynayalım ya da hafta içi müsait olabilirsem sen de müsait olabilirsen oynarız. Silah açmak için de beraber hallederik. Başka arkadaşlar da katılmak isterse olur hepimizin işi kolay olur. Karar sizin
kanka sen gecen kardesimle oynamissin ya ewenqx diye biriyle oynadim dedi bana. 12 yasinda

sen oynayacagin zaman mesaj at bana bi steamden

Top Bottom