BF 2042 162TL Alınır Mı?

Halil014

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,539
Tüm BF oyunlarına sahibim ancak çoğu oyuncu sıkıntısı çekmekte . Sizce bu fiyata 2042 alınır mı CoD severim.

Tüm BF oyunlarına sahibim ancak çoğu oyuncu sıkıntısı çekmekte . Sizce bu fiyata 2042 alınır mı CoD severim.
ilk çıktığı zaman leş gibi oyundu. Şu sıralar biraz daha iyi diyorlar fakat şahsen ben hala tercih etmem.

Çok büyük güncellemer aldı oyun ve çoğu şeyi düzelttiler. Cod ve diğer BF serileri hileden geçilmiyor. Alınır, yenür.

Çok büyük güncellemer aldı oyun ve çoğu şeyi düzelttiler. Cod ve diğer BF serileri hileden geçilmiyor. Alınır, yenür.
hakikaten bf1 hileden geçilmiyor. istediği kadar iyi olsun. Benim için en önemli kriter oyun oynanabiliyor olması. Cod warzone da problemli ama hile olmadığı için oynatıyor.

hakikaten bf1 hileden geçilmiyor. istediği kadar iyi olsun. Benim için en önemli kriter oyun oynanabiliyor olması. Cod warzone da problemli ama hile olmadığı için oynatıyor.
Cod warzone'de de var hile epey. Bf 2042'de yok denecek kadar az.

Güzel ama bir dönem oynamak için 160₺ çok fazla mp oyunlar neden paralı anlamış değilim ve her sene bir tane fps çıkıyor ben vermem o parayı

Bence alınır eskisine göre bayağı düzeldi ve eğlenceli

Güzel ama bir dönem oynamak için 160₺ çok fazla mp oyunlar neden paralı anlamış değilim ve her sene bir tane fps çıkıyor ben vermem o parayı
Paralı olması daha iyi. Herkes oynamıyor oyun daha hızlı gelişiyor ve para yatırmaya zorlamiyor. Premium deniyor bu tarz multilere.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,381
Üyeler
187,326
Son üye
lexorion
Geri