ilk çıktığı zaman leş gibi oyundu. Şu sıralar biraz daha iyi diyorlar fakat şahsen ben hala tercih etmem.Tüm BF oyunlarına sahibim ancak çoğu oyuncu sıkıntısı çekmekte . Sizce bu fiyata 2042 alınır mı CoD severim.
Çok büyük güncellemer aldı oyun ve çoğu şeyi düzelttiler. Cod ve diğer BF serileri hileden geçilmiyor. Alınır, yenür.Tüm BF oyunlarına sahibim ancak çoğu oyuncu sıkıntısı çekmekte . Sizce bu fiyata 2042 alınır mı CoD severim.
hakikaten bf1 hileden geçilmiyor. istediği kadar iyi olsun. Benim için en önemli kriter oyun oynanabiliyor olması. Cod warzone da problemli ama hile olmadığı için oynatıyor.Çok büyük güncellemer aldı oyun ve çoğu şeyi düzelttiler. Cod ve diğer BF serileri hileden geçilmiyor. Alınır, yenür.
Cod warzone'de de var hile epey. Bf 2042'de yok denecek kadar az.hakikaten bf1 hileden geçilmiyor. istediği kadar iyi olsun. Benim için en önemli kriter oyun oynanabiliyor olması. Cod warzone da problemli ama hile olmadığı için oynatıyor.
alınır çok iyi oyun bence ben baya sevdimTüm BF oyunlarına sahibim ancak çoğu oyuncu sıkıntısı çekmekte . Sizce bu fiyata 2042 alınır mı CoD severim.
Paralı olması daha iyi. Herkes oynamıyor oyun daha hızlı gelişiyor ve para yatırmaya zorlamiyor. Premium deniyor bu tarz multilere.Güzel ama bir dönem oynamak için 160₺ çok fazla mp oyunlar neden paralı anlamış değilim ve her sene bir tane fps çıkıyor ben vermem o parayı
hocam bf 4 operation locker hala içine çekiyor beni çıkamıyorum şu illetten :dParalı olması daha iyi. Herkes oynamıyor oyun daha hızlı gelişiyor ve para yatırmaya zorlamiyor. Premium deniyor bu tarz multilere.
BF4'ün yerini hala hiçbiri tutabilmiş değil.hocam bf 4 operation locker hala içine çekiyor beni çıkamıyorum şu illetten :d