BF 2042 Alınır mı? ?

Komando41.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,317
yeni güncelleme gelmiş sanırım oyun düzeldimi satın almaya degermi

Aylık güncellemeyi sezon diye yutturuyolar alma bf hastası biri olarak söylüyorum

Bf'yi çok seven biri olarak diyorum bence alma oyun cod a benzedi

Battlefield 4 alabilirsin modern savaş istiyorsan

Hocam oyunu ilk çıktığı günden beri deneyimleyen biri olarak ve bütün BF serisinin her oyununun en yüksek paketine sahip olan biri olarak ve ayrıca tüm oyunlarında en az 1000 saat tecrübeli birisi olarak sana şunu söyleyebilirim ; bu soruyu 6-7 ay önce sorsaydın cevabın kesinlikle hayır olurdu. Fakat şuan günümüzde ki durumuna bakarak , oyun son aldığı güncellemeler ile gayet oynanır bir durumda. Sunucu doluluk oranları gayet yeterli ve gün geçtikçe artıyor. Bütün BF serisinin en sevilen oyunu olan BF4 ilk çıktığı dönem bu oyundan çok daha kötü bir çıkış yılı geçirdi ve şuan ki hali ile insanların aklına nasıl kazındığını biliyorsunuz. Ben oyuna sahibim ve size youtube'ta oyunu izleyen bir kaç insanın videosunu izleyerek diğer insanlar gibi kendi fikrim olmayan şeyleri aktarmıyorum. Oyunu kesinlikle almalı ve uzun soluklu bir kaç yıla yayılacak bu tecrübeyi edinmenizi tavsiye ediyorum. Şimdiden iyi eğlenceler . Eklemek ister ve birlikte oynamak istersenizde Discord adresimi ve oyun içi nick'imi paylaşabilir oyun ile alakalı ihtiyaç duyacağınız her konuda severek yardımcı olabilirim.

Oyunu oynayan biri olarak diyorum. BF1 ve BF5'ten farklı bir atmosferi var. Bence oynanabilir.

yeni güncelleme gelmiş sanırım oyun düzeldimi satın almaya degermi
en iyi bf oyunu net 1'dir. 5'de online anlamda kendini kanıtlamış bir oyun alma bence. bu arada gamepasste var 30tl ver bütün bf oyunlarını gamepasste dene hoşuna giderse al

Geri