Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
BF 4'de sürekli aynı kişi her serverdan atıyor beni.
Neyin nesi bu?
Neyin nesi bu?
Anti-virüs yüklü ise BF4'ü görmezden gel yapmadıysanız bir deneyin.Normalde bıraktım ara sıra girip bakıyorum ama bunu görünce kendimi tutamadım ve yazmaya karar verdim. Punkbuster hile koruma sistemidir ve BF4'de bu koruma sistemini kullanır. Muhtemelen hile olmadığını doğrulayamadığından serverdan atıyor.
Deniyorum şimdi.Uyguladıktan sonra PC yi kapa aç yaptın mı?
Anti-Virüs programı yok. Windows güvenlik duvarından da izin verdim.Anti-virüs yüklü ise BF4'ü görmezden gel yapmadıysanız bir deneyin.
İnsan değilmiş. Anti-hile yazılımımış.Espri falan mı var? Yoksa ben mi kaçırdım
İşe yaramadı.Uyguladıktan sonra PC yi kapa aç yaptın mı?
Kapalı zaten.Kullandığın farenin programı varsa ve makro destekliyorsa, programı kapatıp deneyin. Hoş makro ayarlanmadıysa yine hile saymaması lazım.
Bir kişi değil. Bildiğim kadarı ile oyunun koruma sistemi ki yukarıda @haktanugur3 de aynı şeyi belirtmiş. Bazen sorun çıkartabildiğini biliyorum ve oyunun yüklüğü olduğu klasör içerisinde pbsvc.exe (isimde hata olabilir tam hatırlamıyorum.) yeniden yüklediğinde genelde çözülüyordu. Bir bakın isterseniz.
İşe yaramadı. Hiç bir çözüm işe yaramadı.Bir kişi değil. Bildiğim kadarı ile oyunun koruma sistemi ki yukarıda @haktanugur3 de aynı şeyi belirtmiş. Bazen sorun çıkartabildiğini biliyorum ve oyunun yüklüğü olduğu klasör içerisinde pbsvc.exe (isimde hata olabilir tam hatırlamıyorum.) yeniden yüklediğinde genelde çözülüyordu. Bir bakın isterseniz.
Üzüldüm hocam. Kötü olmuş. Sildim demişsiniz zaten yapacak pek bir şey kalmıyo geriye.İşe yaramadı. Hiç bir çözüm işe yaramadı.