oyunbilgisi1
80+
- Reaksiyon skoru
- 168
Arkadaşlar sorun başlıktaki gibi her 30 dakikada bir oyundan atıyor daha ilk defa kurdum ve ilk oynayışım... 4 5 defa aynı şey oldu. (oyuna steam den sahibim)
Attıktan sonra hata kodunda ne yazıyor, bir çok sebbei olabilir, yazılımsa, donanımsal. O yüzden soruyorum.Arkadaşlar sorun başlıktaki gibi her 30 dakikada bir oyundan atıyor daha ilk defa kurdum ve ilk oynayışım... 4 5 defa aynı şey oldu. (oyuna steam den sahibim)
kanka kod çıkmıyo direk sanki ben çıkmışım gibi ea games in ekranına atıyor orda da standart görünen ekran varAttıktan sonra hata kodunda ne yazıyor, bir çok sebbei olabilir, yazılımsa, donanımsal. O yüzden soruyorum.
NFS Heatı belgelerdeki dosyasını silerek düzeltmiştim bunuda öyle yapsam düzelirmi acabaAttıktan sonra hata kodunda ne yazıyor, bir çok sebbei olabilir, yazılımsa, donanımsal. O yüzden soruyorum.
Ram kullanım oranlarına bakabilirmisin?kanka kod çıkmıyo direk sanki ben çıkmışım gibi ea games in ekranına atıyor orda da standart görünen ekran var
Kankam yazılımsal bir sorun ise bilmiyorum, belki düzelir hiç bir fikrim yok? Sadece yardım eden kimse yoktu, belki yardımım dokunur diye yazdım. Yoksa konu ile ilgili hiç bir fikrim yok. (bazen oyunların dosyaları ile oynayıp bozmam dışında yani.)kanka kod çıkmıyo direk sanki ben çıkmışım gibi ea games in ekranına atıyor orda da standart görünen ekran var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
NFS Heatı belgelerdeki dosyasını silerek düzeltmiştim bunuda öyle yapsam düzelirmi acaba![]()
çözdüm gibi ayarların hepsini resetledim dosyaları falan sildim bi ara tamamen çöktü ama şu an bir sıkıntı yok gibi umarım dahada olmazRam kullanım oranlarına bakabilirmisin?
Başka her hangi bir oyunda bunula karşılaşıyormusun?
İntenette arattığında aynı oyunda seninle aynı sorunu yaşayan başka biri varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kankam yazılımsal bir sorun ise bilmiyorum, belki düzelir hiç bir fikrim yok? Sadece yardım eden kimse yoktu, belki yardımım dokunur diye yazdım. Yoksa konu ile ilgili hiç bir fikrim yok. (bazen oyunların dosyaları ile oynayıp bozmam dışında yani.)