BF 6 Ekran kartı ve işlemci değerlerimi beğenmedim. Sizce nasıl?

kepenss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
416
1755169740826.webp

4070 super ve 7500f kullanıyorum, ekranım 2k, kullanımlar niye bu şekilde acaba? ekran kartının bakımı yapılmadı sıcaklığı biraz yüksek onun farkındayım. ama cpu %100 ekran kartı %80-90 takılıyor. garip geliyor. ayarlar ultra.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Alıntıyı görüntüle
4070 super ve 7500f kullanıyorum, ekranım 2k, kullanımlar niye bu şekilde acaba? ekran kartının bakımı yapılmadı sıcaklığı biraz yüksek onun farkındayım. ama cpu %100 ekran kartı %80-90 takılıyor. garip geliyor. ayarlar ultra.
Battlefield işlemciyi daha cok kullanıyor rdr2 de falan dene

bf oyunları genelde işlemciye yüklenen oyun işlemcinde güçlü galiba öyle dengeliyor

Battlefield işlemciyi daha cok kullanıyor rdr2 de falan dene
maalesef yüklü değil :D
bf oyunları genelde işlemciye yüklenen oyun işlemcinde güçlü galiba öyle dengeliyor
hadi ya üzdü :/ resmen darboğaz edası var

Ekran kartının macun ve termal ped bakımlarını yaptırmam lazım nerde yaptırabilirim acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1755170619074.webp

böyle bile oluyor 2k da nasıl oluyor anlamadım, bunu pubg oyununda felan da yaşıyordum, ya da warzone

maalesef yüklü değil :D

hadi ya üzdü :/ resmen darboğaz edası var

Ekran kartının macun ve termal ped bakımlarını yaptırmam lazım nerde yaptırabilirim acaba

Alıntıyı görüntüle
böyle bile oluyor 2k da nasıl oluyor anlamadım, bunu pubg oyununda felan da yaşıyordum, ya da warzone
Birsürü gpu bazlı oyun var onları oyna zaten bir sorun yoktur

Alıntıyı görüntüle
Oyun betada hocam kaynak kullanımları bi garip.

darboaz olabilir gpu tabanlı oyunlardada işlemciyi kullanıyorsa dengesizlik vardır
evet 2k da bunun olmaması lazım değil mi? Nerde sıkıntı olabilir anlamıyorum, pubg, warzone, cod6 gibi oyunlarda da yaşadım, 1080p olsa eyvallah yani. menü de felan kullanımlar gayet normal sayılabilir şekilde, oyun içine girince işler kızışıyor.
1755171230761.webp

mesela bu ana menü kullanımları

Alıntıyı görüntüle
Bence bf ile ilgili falan değil. Bende şu an 2042 yüklü hiç bu kadar yüksek cpu kullanımı görmedim %50 görüyom max ekran kartı da %100.
CS full cpu oyunu neredeyse ama o da benzer
7800x3d 5070ti

Belki 2. betada güncelleme falan getirip oyunu bozmuşlardır.

Her oyun aynı değil ayarları köklemişsin az düşür zaten beta bu. Gelişmiş grafik ayarlarını at bakalım ne yapmışsın bir görelim.

şu videoda adam 1080p oynamasına rağmen kullanımları gayet iyi gözüküyor

Bence bf ile ilgili falan değil. Bende şu an 2042 yüklü hiç bu kadar yüksek cpu kullanımı görmedim %50 görüyom max ekran kartı da %100.
CS full cpu oyunu neredeyse ama o da benzer
7800x3d 5070ti

Belki 2. betada güncelleme falan getirip oyunu bozmuşlardır.
bir sıkıntı var gibi hissediyorum bende

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri