Saturn 80+ Bronze Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1,884 Dahası Reaksiyon skoru 824 İsim Satürn Bugün, 14:32 #1 İllaki her haritada sniper vardır ama sniper pek beceremiyorum.Daha çok yakın savaşın olduğu map hangisidir?
İllaki her haritada sniper vardır ama sniper pek beceremiyorum.Daha çok yakın savaşın olduğu map hangisidir?
EmreE38 80+ Bronze Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 1,523 Dahası Reaksiyon skoru 305 İsim EmreE Bugün, 14:34 #2 Kanka zaten belli oluyo sniper oynanmayacak mapler
Shiroo 80+ Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 353 Dahası Reaksiyon skoru 143 İsim Ozan İlgilendiği Kategoriler Yazılım, Donanım. YouTube https://www.youtube.com/@Shirodimir Bugün, 14:36 #3 Saturn yazmış: İllaki her haritada sniper vardır ama sniper pek beceremiyorum.Daha çok yakın savaşın olduğu map hangisidir? Devamı için tıklayın... Takım Ölüm maçları. Onlarda genelde 100 öldürmeyi en hızlı yapmaya çalıştıklarından sniper alıp pusmuyorlar.
Saturn yazmış: İllaki her haritada sniper vardır ama sniper pek beceremiyorum.Daha çok yakın savaşın olduğu map hangisidir? Devamı için tıklayın... Takım Ölüm maçları. Onlarda genelde 100 öldürmeyi en hızlı yapmaya çalıştıklarından sniper alıp pusmuyorlar.
Gurkanpiro 80+ Platinum Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 13,143 Bugün, 14:37 #4 Her Mapte istediğin çar oynanır
Saturn 80+ Bronze Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1,884 Dahası Reaksiyon skoru 824 İsim Satürn Bugün, 14:37 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 EmreE38 yazmış: Kanka zaten belli oluyo sniper oynanmayacak mapler Devamı için tıklayın... Hocam hepsine teker teker girip bakamam şu an girdiklerim arasından en az oynanan amiens gibi
EmreE38 yazmış: Kanka zaten belli oluyo sniper oynanmayacak mapler Devamı için tıklayın... Hocam hepsine teker teker girip bakamam şu an girdiklerim arasından en az oynanan amiens gibi