Neler Yeni

BF1 kapatınca donuyor

Vasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Melih
BF1 de oyunu kaparken pc donuyor pc iyi sorun yok 2k 170 fps oynuyorum ama anlamadım oyunu kapıyom direk pc donuyor sizdede oluyormuydu bu durum ne yaptınız olduysa.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Turuncu Keskin
BF1 de oyunu kaparken pc donuyor pc iyi sorun yok 2k 170 fps oynuyorum ama anlamadım oyunu kapıyom direk pc donuyor sizdede oluyormuydu bu durum ne yaptınız olduysa.
bf1 de sıkıntı var sanırım, bazılarında da kapatınca reset atıyor PC.

DarkSea

80+
kardeşim ben de BFV oynuyorum sorun yok ama oyundan çıkınca PC kendi kendine reset atıyor anlamadım bir türlü. Sorun demek ki bizden kaynaklanmıyor ama çözümü ne bilmiyorum o kadar da google a yazdım başka bu sorunu yaşayan görmedim burda rastgeldim bi

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Mert

Bu konu da yeni açıldı. Sanırım sorun oyunla alakalı.

Vasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Melih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim ben de BFV oynuyorum sorun yok ama oyundan çıkınca PC kendi kendine reset atıyor anlamadım bir türlü. Sorun demek ki bizden kaynaklanmıyor ama çözümü ne bilmiyorum o kadar da google a yazdım başka bu sorunu yaşayan görmedim burda rastgeldim bi
hacı benimde aynı donuyor reset atıyom ama kasma donma hiç bişi yok pc iyi ama öyle oluyor bf1 çok sorunlu oyun cidden

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Furkan Enes Kaplan
Redditte bir sürü konu mevcut herkeste var hata sanırım ryzen işlemcili pc lerde sorun çıkıyor oyunun anticheat hile sistemine gelen güncellemeden sonra olmaya başladı bende de durum aynı yeni güncelleme gelene kadar bf1 girmeyin

Vasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Melih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redditte bir sürü konu mevcut herkeste var hata sanırım ryzen işlemcili pc lerde sorun çıkıyor oyunun anticheat hile sistemine gelen güncellemeden sonra olmaya başladı bende de durum aynı yeni güncelleme gelene kadar bf1 girmeyin
yeni güncelleme ne zaman gelir

ANYA

80+ Bronze
görev yöneticisi aç ayrıtınlılara gel bf1 e sağ tık benzeşmeyi ayarla de cpu 0-1-2-3 işaret kaldır

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Furkan Enes Kaplan

Vodklam

80+
Dahası