BF1 oyunda düşük kullanım sorunu

ugurcamm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
333
Arkadaşlar bu kadar kullanıyor bana biraz az geldi bende mi sorun var yoksa oyun mu böyle? Bir de 1920x1080 de oynuyorum. 60 fps üstüne çıkamadım sabitlemeyi de kaldırıyorum ama olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@LoserIl @Bünyamina @_Emir @-Annatar- @Kürşat K.T.K

Ekler

• IMG_0367.jpeg
    IMG_0367.jpeg
    2.1 MB · Hit: 49
Online mi yoksa hikaye mi oynuyorsun ? Oyun içi ayarlarına baktın. Driver ayarlarına baktın.

Online mi yoksa hikaye mi oynuyorsun ? Oyun içi ayarlarına baktın. Driver ayarlarına baktın.
Hocam online ya da hikaye farketmiyor hepsinde aynı kullanım. Oyun ayarlarım ultrada ve ekran kartı driverim güncel

Hocam online ya da hikaye farketmiyor hepsinde aynı kullanım. Oyun ayarlarım ultrada ve ekran kartı driverim güncel
Monitörünün hz sine bakar mısın peki ?
V-Sync yada Dikey Eşitlemeyi kapattın.

vsync açıkmı ve adrenalin ayarlarında fps kısıtlama açık mı? ha birde beni etiketlememişsin üzdü .d
Hocam fps sıkıntı değil de düşük kullanımlar kafamı karıştırdı. Bu arada unutmuşum kusura bakmayın kullanımları görünce elim ayağıma girdi.

Monitörünün hz sine bakar mısın peki ?
V-Sync yada Dikey Eşitlemeyi kapattın.
Monitör 60 hz hocam. Her şey kapalı sanırım ama kafamı karıştıran düşük kullanımlar oldu.

Hocam fps sıkıntı değil de düşük kullanımlar kafamı karıştırdı. Bu arada unutmuşum kusura bakmayın kullanımları görünce elim ayağıma girdi.

Monitör 60 hz hocam. Her şey kapalı sanırım ama kafamı karıştıran düşük kullanımlar oldu.
şaka yapımyorum canınız sağolsun neyse zaten fpsden dolayı kulanım düşük monitörde 60hz demişsiniz dediğim gibi muhtemelen vsync açık veya amd ayarlardında sınırlama bi kontrol edin kapatın onu görün fpsteki ve kulanımdaki farkları

şaka yapımyorum canınız sağolsun neyse zaten fpsden dolayı kulanım düşük monitörde 60hz demişsiniz dediğim gibi muhtemelen vsync açık veya amd ayarlardında sınırlama bi kontrol edin kapatın onu görün fpsteki ve kulanımdaki farkları
AMD ayarlarından sınırı nasıl kaldırıyoruz hocam? Bir de oyun içi vsync kapalı başka nerden kapatabilirim.

AMD ayarlarından sınırı nasıl kaldırıyoruz hocam? Bir de oyun içi vsync kapalı başka nerden kapatabilirim.
oyunda her türlü kısıtlamanın kapalı olduğundan eminseniz amd adrenalini açın yukarıda oyun kısmını seçin ardından bf1 e tıklayın geen yerden radeon chill açıksa kapayın ardından uygulamadaki sağ üstte bulunan ayarlar ikonuna tıklayın gelen yerden ekran bölümünü seçin ve freesyncyi kapayın ve deneyin bi

oyunda her türlü kısıtlamanın kapalı olduğundan eminseniz amd adrenalini açın yukarıda oyun kısmını seçin ardından bf1 e tıklayın geen yerden radeon chill açıksa kapayın ardından uygulamadaki sağ üstte bulunan ayarlar ikonuna tıklayın gelen yerden ekran bölümünü seçin ve freesyncyi kapayın ve deneyin bi
Hepsi kapalı ama aynı hocam

İşleme ölçeği ayarı yüzde kaçta kanka?
%120 olması lazımdı bakayım

bf 1 ayarlarından kare hızını yükseltirmisini bi
Deniyorum

bf 1 ayarlarından kare hızını yükseltirmisini bi
Hocam onu nasıl yapıyoruz

İşleme ölçeği ayarı yüzde kaçta kanka?
100 müş

Chipset güncelledim durum bu. İşlemci hala düşük kullanıyor 20 watt çekiyor.

@Shourd

Ekler

• IMG_0368.jpeg
    IMG_0368.jpeg
    2.4 MB · Hit: 30
Son düzenleme:
Geri