Neler Yeni

BF2042 alınır mı? (Ucuz)

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
HasHoca
ben 1 i almayı düşünüyorumda adamlar komando gibi oynuyolar şimdi alıp bi bok yapamayıp ölmek istemiyorum ama çok güzel oyun alınırımı sizce hocam
Öyle düşünmeyin hocam ilklerde ufak krizler geçirebilirsiniz ama gerçekten sarıyor ve oynadıkça öğreniyorsun . Hele ki Osmanlı Askeri olduğun zaman bambaşka oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ümit Can uygun
RTX3050Ti 4GB ve i5 11.nesil var akıcı oynatır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sakın alma bende var bende bu gidişle sileceğim muhtemelen oynanacak gibi değil. 25TL'ye sınırsız xbox ultimate aldım diğer oyunlarda takılıyorum bf1 oynanacak bir oyun değil.
arkadaşımda 3050 laptop var oynatıyodu

Dahası  
Reaksiyon skoru
855
İsim
Yuzarsef
Öyle düşünmeyin hocam ilklerde ufak krizler geçirebilirsiniz ama gerçekten sarıyor ve oynadıkça öğreniyorsun . Hele ki Osmanlı Askeri olduğun zaman bambaşka oluyor.
1 saat zor dayndım. 1-2 ay geçti tekrar girdim 3-4 saat ayırdım kevgire döndüm imkansıza yakın bir şey öneriyorsun adama.
arkadaşımda 3050 laptop var oynatıyodu
akıcı mı? yoksa grafikler minimumda ise almayayım boşuna.

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
HasHoca
1 saat zor dayndım. 1-2 ay geçti tekrar girdim 3-4 saat ayırdım kevgire döndüm imkansıza yakın bir şey öneriyorsun adama.

HAQKSNSKD ya aslında biraz sabır taktik gerekiyor gibi bişey , ben scoutum ve zevk alıyorum 🥲. Herkes aynı değil tabii...

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
3050ti 4 gb sistem için çok şey istiyorsun. :D En düşükte zar zor 60 FPS alırsın anca.

HAQKSNSKD ya aslında biraz sabır taktik gerekiyor gibi bişey , ben scoutum ve zevk alıyorum 🥲. Herkes aynı değil tabii...
Diyorum ya, oyunu oynayan herkes sniper diye. :) En basiti sniper olmak çünkü.

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
HasHoca
3050ti 4 gb sistem için çok şey istiyorsun. :D En düşükte zar zor 60 FPS alırsın anca.

Diyorum ya, oyunu oynayan herkes sniper diye. :) En basiti sniper olmak çünkü.
Yani bence en basiti değil . Açık haritada scout olması doğal bir şey . Hele ki sinir oluyorsan Fao Kalesi ve Sina Çölüne adım dahi atmamak lazım 😁

The Semih

80+ Gold
bende delta force oynuyorum ama 48tl için alırım :) oynamasam bile dursun (arada farklara bakmak için takılırım )
Kanatlı karakteri alıp hortuma dalmak çok zevkli, bide gökdelen savaşları, asansöre ne pusuyorlar öyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
855
İsim
Yuzarsef
1080p high da +dlss quality 58fps ortalama en düşük 51fps en yüksekte 67fps test videosu izledim. Ondan şimdi de oyunu halledeceğim nasipse. Kısaca aldırıyormuş memnun kaldım

Top Bottom